Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NASCAR Arcade Rush, 15 Eylül'de Geliyor: İlk Fragman Yayınlandı

 
Team6 Game Studios tarafından geliştirilen ve GameMill Entertainment tarafından yayınlanacak olan yarış aksiyon oyunu NASCAR Arcade Rush, 15 Eylül tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Duyuru fragmanı ile beraber yeni içeriğine eriştiğimiz oyunda arcade tarzı yarış deneyimine adım atıyor ve bu kapsamda farklı pistler içerisine dalış yapıyoruz. Oyun eğlenceli bir içeriği bizlere sunmayı hedefliyor ve yeni nesil bir yarış deneyimini bizlere aktarmayı istiyor. Daha önce çıkış tarihi olmayan bu yapımının bu duyuruyla beraber artık ne zaman çıkış yapacağını öğreniyoruz.
 
Hem tek oyunculu hem de çevrimiçi modlar yer alıyor 
 
 

Hem tek oyunculu hem de çevrimiçi çok oyunculu yarışlara dalış yapabileceğimiz yapım içerisinde farklı farklı rakiplerle beraber kapışabiliyor ve bu kapsamda kendi ustalığımızı oyunda sergileyebiliyoruz. Oyun içerisinde farklı araçları kendi garajımıza alabiliyor, seçtiğimiz araçlarla beraber yarışlara dalabiliyor ve keşfedilecek farklı farklı bölgelere doğru adım atabiliyoruz. Görsel efektlerin ön planda olduğu oyun içerisinde farklı pistlere doğru adım atarak yeni deneyimler elde etmeye çalışıyor ve en iyi aracı satın almaya uğraşıyoruz. Çeşitli oyun modları ile beraber karşımıza çıkmayı hedefleyen oyunda kariyer modu, kupa serileri ve daha fazlası yer alıyor. Bunların içerisine girerek istediğiniz şekilde deneyim elde edebiliyor ve bu kapsamda farklı yarış deneyimlerine adım atabiliyorsunuz.
 
Çok çeşitli özelleştirme seçenekleri bulunuyor 
 
 

Oyun içerisinde çok çeşitli özelleştirme seçenekleri bulunuyor ve bu seçenekler arasından istediğinizi seçebiliyor ve gözünüze en uygun gelen özelleştirme içeriğini seçebiliyorsunuz. Oyunda rüzgarlıklardan jantlara giysilerden kasklara kadar çok çeşitli seçenekler arasından seçim yapabiliyor ve diğer oyunculardan bu doğrultuda farklı olabiliyorsunuz. Özelleştirme seçenekleri elbette her oyuncu için çok önemli arz ediyor. Çünkü bu seçeneklerle beraber kendinize ait eşsiz bir araç ve karakter elde edebiliyorsunuz.

30 saniyelik fragman içeriği ile beraber karşımıza çıkan oyunda fragmanın bizlere aktardığına göre oyun içerisinde çeşitli pistler yer alıyor ve bu pistler arasında geçiş yapabiliyoruz. Oyunda yer alan bu pistlerin her birinin kendine ait çeşitli teması, zorluğu ve atmosferi bulunuyor. Dolayısıyla bu pistler içerisinde ustalaşmak ve hangi kısımda hangi yerden döneceğimizi ezberlemek oldukça önem arz ediyor. Çünkü oyun içerisinde bir skor tablosu bulunuyor ve skor tablosu içerisinde en iyi skor elde etmek için bu yarışlarda ön plana çıkmaya çalışıyor ve bu durumun muhakkak göz ardı edilmemesi gerekiyor. Oyunda hızlı yarış içeriğinin yer aldığı bir deneyim bizleri bekliyor ve farklı farklı farklı zorluklar ile beraber de karşılaşabiliyoruz. Diğer oyuncularla ve yapay zeka ile beraber kapışabileceğimiz yapımda farklı araçları satan alabiliyor ve en iyi aracı satın alarak oyun içerisinde ön plana çıkmaya çalışıyoruz. Oyunda yine yukarıda da bahsettiğim gibi elimizde bulunan bir aracı istediğimiz şekilde boyayabiliyor, farklı şekillerde parçalar takabiliyor ve garajımızda istediğimiz şekilde çeşitli özelleştirmeler yapabiliyoruz. Oyunda garajımızı aldığımız bu aracın üzerine diğer taraftan çeşitli çıkartmalar yapıştırabiliyor ve aynı zamanda aracı süren pilotun dış görünüşünü de bu kapsamda değiştirebiliyoruz. Pilotun kostümünü, kaskını ve daha fazla kısmını değiştirebiliyor ve farklı seçenekler arasından seçim yapabiliyorsunuz.
 
Arcade tarzı yarış deneyimi 
 
 

Tek oyunculu bir yapının yanı sıra iş birliği ve çevrimiçi oyun modunun yer aldığı yapımda istediğiniz şekilde ilerleyebiliyor ve bölümmüş ekran desteği ile beraber de arkadaşınızla bu oyunu deneyimleyebiliyorsunuz. Yan yana bir şekilde oynayacağınız ve ortadan bölünmüş bir ekranla beraber elbette daha eğlenceli bir yarış deneyimini elde edebiliyor ve böylece yarışlardan galip ayrılmaya çalışıyorsunuz. Oyun içerisinde her galip ayrıldığınızda farklı ödüllerinin sahibi olabiliyor ve bu kapsamda farklı parçalara erişebiliyor ve yeni parçaların da kilidini açabiliyorsunuz. Oyunda ne kadar çok parçanın kilidini açarsanız o kadar çok oranda gelişebiliyor ve aracınıza bunları takabiliyorsunuz. Eğlenceli bir yarış deneyimini bizlere aktaracak olan oyun içerisinde arcade tarzı bir yarış içeriği bizlere aktarılıyor. Bu tarz ise gerçekçilikten uzak bir yapıyı bizlere sunuyor.
 
Meydan okumaların zorluğu artış gösteriyor 
 
 

Meydan okumaların içerisine girebileceğiniz ve farklı modlar içerisinde yarışabileceğiniz yapımda elbette her oyuncunun uğrak noktası kariyer modu olacak. Bu kariyer modu içerisinde klasik olarak siz de biliyorsunuz kendi pilotunuzu seçebilecek, burada kendi aracınızla beraber ilerlemeye koyulacak ve kariyerinizin basamaklarında yukarılara doğru tırmanmaya çalışacaksınız. Keşfedilecek binlerce kombinasyonun yer aldığı oyun içerisinde elbette kariyerde üst basamaklara tırmanmak için çeşitli yarışlara katılabilecek, şampiyonalar içerisine girebilecek, eleme maçlarına çıkış yapacak ve zorlu yarışlarda ön plana çıkmaya başlayacaksınız.

Hızlı bir rekabetin yer aldığı oyunda serinin önceki oyunlarında yer alan ikonik pistler bu oyun içerisinde de yer alacak ve yeni görünümlerle beraber karşımıza çıkacak. Yeni yollarla beraber deneyimleyeceğiniz oyun içerisinde geniş bir araç yelpazesi bulunacak ve bu araç yelpazesi ile beraber birçok araç içerisinde geçiş yapabilecek ve kendi aracınızı bu kapsamda seçebileceksiniz. 12 oyunculu çevrimiçi çok oyunculu modla beraber de oyunda diğer oyuncularla beraber kapışabilecek ve gerçekten de eğlenceli bir yarış deneyimini bu doğrultuda elde edebileceksiniz. Bu tarz oyunlar elbette çevrimiçi olarak oynandığında daha fazla eğlencenin kapısını aralayabiliyor ve dolayısıyla bu tarz oyunlara çevrimiçi olarak oynamanızı tavsiye edebiliyoruz. Çevrimiçi modlara geçiş yapmadan önce tek oyunculu kısımda kendinizi geliştirebilir ve bu kapsamında ustalarınızı konuşturabilirsiniz. Çevrimiçi çok oyunculu kısımlara da geçiş yaparak diğer oyunculara karşı mücadele edebilir ve burada ön plana çıkmaya çalışabilirsiniz.
 
Farklı modlar yer alıyor 
 
 

Diğer yarış oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da her bir yarış oyuncusunun bulabileceği eğlenceli bir odak noktası bulunacak. oyun içerisinde pist odaklı bir yapı benimsenecek ve bu kapsamda farklı yarışlara doğru geçiş yapabileceksiniz. Oyunda farklı zorluklarda pisler yer alacak ve bu pisler içerisine geçiş yaparak buralardaki zorlukları aşmaya çalışacak ve kendi ustalığınızı burada sergilemeye başlayacaksınız. Oyun içerisinde yine her bir aracın farklı farklı özellikleri bulunacak ve bir araç drift yapmaya oldukça müsait olabilecek ve diğer bir araç ise daha güçlü yol tutuşu ile beraber karşımıza çıkacak. Dolayısıyla oyun içerisinde araçların farklı özellikleri ve farklı dinamikleri yer alacak ve bu kapsamda istediğiniz araca doğru yönelebileceksiniz.

Bu tarz yarışı oyunlarından hoşlanıyorsanız ve serinin daha önceki oyunlarını da denemişseniz bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Yukarıda da bahsettiğim gibi birçok içerik bu yapım içerisinde yer alacak ve çeşitli modlarla beraber de oyuncular desteklenecek. İstediğiniz mod içerisine geçiş yapabilecek ve bu kapsamda her bir yarış içeriğine oynamaya başlayacaksınız. Oyun 15 Eylül tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor ve yarış severler için gayet eğlenceli bir deneyim sunmayı hedefliyor.
 
Oyun fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nascar 2011 Yarış Eutechnyx Activision
Iron Danger Artık PS5 ve Xbox Series Konsolları için Mevcut Çocukluğumuzun Oyunu Karateka'nın Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xXBerkanXxD

18.8.2023 11:27:30

0
Bu oyunun mobil'e çıkmaması büyük bir hata olur bence çok uygun görünüyor...

Dhalsim

17.8.2023 15:01:38

0
Amerikan spor anlayışı hiç bir ülkede yoktur. amerikan futbolu, beyzbol, amerikan güreşi, nascar sürekli tüm dünyaya empoze edilmeye çalışılıyor ama bir kaç ülke dışında tutulmuyor. Herhangi bir Abd'de yaşamayan Türke bu sporların tüm sezonlarını fanatik bir şeklide canlı( bira-meze eşliğinde bile olsa) takip ettiremezsin. Kuralları öğrendi diyelim( amerikan futbolu kurallarını öğrenmek için fakülte açılması lazım) Canlı maç saatleri bizimle tutmuyor. Hadi kalktı izledi diyelim, Zevk için en azından aynı kafada 3-5 kişi bulman lazım. Hadi buldu diyelim, bu sporları yapmak ve ya yerinden izlemek için saha o kadar az ki. Beyzbol oynadık ergenlikte ama sırf o filmler yüzünden..amerikan sporları bambaşka bakış açısı ile izleniyor. Kültürel bri durum. Günlerce süren kriket maçları var. Nascar bize göre saat yönünün tersine dön babam dön. Saygı duyuyorum sabırla izleyenlere.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nascar 2011
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız