Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Namco: Dark Souls Piyasa Oyunu Olmayacak

Ateş, Dark Souls'ta umudun sembolü ve gücümüzün kaynağı olacak
 
      Oyun dünyasında son dönemlerde en hoş olmayan şey firmaların piyasaya göre oyun yapmaları ve yaratıcılığı, derinliği bir kenara atmalarıdır. Electronic Arts'ın Shadows of the Damned'ın senaryosunu ve genel yapısını değiştirmesi bunun en büyük örneği. Bizim aksimize firmalar için en iyi oyun en çok kâr ettikleri oyundur. Neyse ki hala satışları 2. planda tutup yaratıcık ve kalite ile oyuncuları etkilemek isteyen ve oyunlarını bu şekilde satmak isteyen firmalar da var. Bu firmalar arasında Namco Bandai ve From Software'i de sayabiliriz.  Bu iki önemli firma birlikte şu an Dark Souls üzerinde çalışıyor.
 
     Dark Souls'un yapımcı koltuğunda oturan iki isim olan Daisuke Uchiyama ve Kei Hirono merakla beklediğimiz oyunları ile ilgili açıklamalar yaptılar. Yetkililer geliştirici ekibe asla müdahale etmediklerini söylüyorlar.
 
     Açıklamalara göre Dark Souls'un yönetmeni Hidetaka Miyazaki'nin kendine güveni bir hayli fazlaymış ve pazarlama uğruna oyunun zorluk seviyesi Demon's Souls'tan daha düşük seviyeye indirilmemiş ve oynanış açısından da değişiklikler yapılmamış.
 
      Zorluk derecesi bir hayli yüksek olan Dark Souls'ta tıpkı Demon's Souls'taki gibi oyuncular birşeyi çok zor başarsalar da, sonuç olarak başarı hissini doyasıya hissedecekler. Bu nedenle oyunculara zorluk seviyesi seçimi sunulmamış.
 
      Namco Bandai yetkilileri, Hidetaka Miyazaki'nin piyasa adamı olmadığını ve yaratıcılık konusuna önem verdiğini söylüyorlar. Ayrıca oynanış bakımından da From Software'in en iyisi yapacağını düşünüyorlar.
 
    Umarım Shadows of the Damned'ın satışlarının yerlerde sürünmesinden sonra Electronic Arts da artık geliştiricilerin yaratıcı işlerini baltalamayı keser.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Dark souls Demon's Souls Aksiyon RPG Namco Bandai From Software PS3 Xbox 360
Yoshinoro Ono: Darkstalkers Henüz Ölmedi Xbox 360'a Özel Crimson Alliance'tan Yeni Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Saiki

27.8.2011 10:41:08

0
İlk oyun atlus un du, namco bok edecek naruto yu ettiği gibi bence.

MrKerberoS

22.7.2011 13:30:38

0
Oyun beni heyecanlandırıyor

The_Rahip

22.7.2011 10:48:34

0
Asiri derece zorluğa ve oldunmu basa don gibi bır duruma piyasa oyunu olmayacağız lafı sadece kılıf olmus
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız