Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İzometrik Kamera Bakış Açısıyla Orijinal Dark Souls Nasıl Görünürdü?

 
 
YouTube'da içerik üreticisi Flurdeh, Dark Souls'un izometrik bir kamera bakış açısıyla nasıl görünebileceğine dair bize fikir veren yeni bir video paylaştı. Oldukça ilgi çeken bir içeriğe sahip olan bu videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum.
 
Daha fazla ayrıntıya girecek olursak içerik üreticisi Flurdeh, Dark Souls dünyasını minyatür bir dünyaya aktarmak için Tilt Shift'i yönetimini kullandı. Tilt Shift, fotoğraf veya fotoğrafta minyatür etkisi olarak karşımıza çıkıyor. Tilt Shift dışında Flurdeh, yükseltilmiş kamera (izometrik) açısını videoya dahil etti.
 
Flurdeh daha önce Red Dead Redemption 2, Skyrim, Fallout New Vegas, Cyberpunk 2077 için izometrik bakış açılı videolar paylaşmıştı. Bunun yanı sıra kanalda Elden Ring ve Final Fantasy 7 Remake için de videolar bulabilirsiniz.
 
İşte video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Youtube Dark souls Demon's Souls Aksiyon RPG Namco Bandai From Software PS3 Xbox 360
Valheim'in Son Sürümüyle Uyumlu HD Doku Paketi Yayınlandı Gran Turismo 7 için Gelecek Güncelleme Dört Yeni Arabayı İçerecek

BSC Misafiri

18.10.2022 15:15:18

0
ne oyundu ama
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız