Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nacon Connect Etkinliği Duyuruldu: Test Drive, GreedFall II ve Dahası!

 
 
Fransız yayıncı Nacon tarafından oyunculara sunulacak olan ve yeni oyunların detaylarının duyurulacağı Nacon Connect sunumu için tarih verildi. Açıklanan bilgilere göre canlı yayın etkinliği 29 Şubat Türkiye saati ile 21:00'de gerçekleştirilecek.
 
Etkinlik yarım saat sürecek
 
 
 
Yarım saat sürecek olan etkinlik dahilinde Ravenswatch, Crown Wars: The Black Prince, GreedFall II: The Dying World, Test Drive Unlimited Solar Crown, Terminator dünyasına dayanan yeni oyun ve diğer birkaç duyuru da dahil olmak üzere birçok oyundan bilgiler bizlere sunulacak.
 
Oyun içeriklerinin dışında aynı zamanda video oyunları için aksesuarlar ve daha fazlası yer alacak. Sunumun ardından GreedFall II: The Dying World geliştiricisi Spiders, Twitch üzerinden daha fazla bilgiyi bekleyenlerle paylaşacak.
 
Sunum duyurulduğu tanıtım fragmanını da aşağıdan görüntüleyebilirsiniz. Aynı zamanda etkinliği ise YouTube ve Twitch platformu üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Etkinlik duyuru fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nacon Connect
Dragon’s Dogma 2 için Demo Yayınlanabilir Tchia Mart Ayında Steam Platformuna Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız