Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NINJA GAIDEN: Master Collection Patch 1.0.0.1, 1440p Seçeneğini Getiriyor

 
 
Team Ninja, NINJA GAIDEN: Master Collection'ın PC versiyonu için ilk yamayı yayınladı. Yama notlarına göre 1.0.0.1 Güncellemesi 1440p ayarı ekliyor. Yine de, bu yamanın herhangi bir gelişmiş grafik ayarı getirmediğini unutmayın.
 
Ek olarak, oyun şimdi Tam Ekran Modu ve Pencereli Mod arasında geçiş yapmak için Alt + Enter tuşlarına basmanıza izin veriyor. Ayrıca, oyun Pencereli veya Tam Ekran modunu kullanıp kullanmadığınızı kaydediyor ve bir sonraki açılışta kayıtlı olan moddan devam ediyor.
 
Team Ninja'nın gelecekteki bir güncellemede grafik seçenekleri eklemeyi planladığını belirtmekte fayda var. Ancak, şu anda böyle bir güncellemenin ne zaman yayınlanacağı konusunda herhangi bir bilgi yer almıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Ninja Gaiden: Master Collection Ninja Gaiden Sigma Ninja Gaiden Sigma 2 Ninja Gaiden 3: Razor's Edge
Metal Gear Online 2, RPCS 3 Aracılığıyla PC'de Oynanan Bir Fragmanı Yayınlandı The Witcher 3 için Yeni Mod, Savaş Animasyonlarını ve Yürüme Sistemini iyileştiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ninja Gaiden: Master Collection ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız