Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mühendis Olup İcatlar Yapabileceğiniz Hello Engineer Geliyor: Tüm Detaylar

 
TinyBuild tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan inşa etme, simülasyon, macera oyunu Hello Engineer: Scrap Machines Constructor, 17 Ağustos tarihinde çıkış yapmaya hazırlanıyor. Simülasyon unsurları ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan bu yapımda sürekli olarak bir şeyler inşa edebilecek, kendimizi bir mühendis takımı içerisinde bulabilecek ve yaptığımız araçlarla beraber büyük bir maceraya atılabileceğiz. Oyunda gerçek bir mühendis olabileceğimiz bir yapı bize aktarılacak ve tek başımıza veya arkadaşlarımızla beraber bu mücadelede yer alabileceğiz.
 
Hello Neighbor evreninde geçen bir yapım 
 
 

Oyun içerisinde oldukça fazla içerik bulunacak ve bu içeriklerle beraber istediğimiz yapıyı istediğimiz parçalarla beraber oluşturabileceğiz. Oyunda elde ettiğimiz parçaları değiştirebilecek, yeni parçaların takılmasını sağlayabilecek ve aklımızdaki fikri oyun içerisinde inşa edebileceğiz. Hurda parçalarından çeşitli makineler yapabileceğimiz ve bu makineleri geliştirebileceğiniz yapım Hello Neighbor evreninde geçiyor. Bu evrenin içerisine aşina olanlar elbette daha önceden tanıdık unsurlarla ve karakterlerle beraber karşılaşabiliyor.

4 oyuncuya kadar çok oyunculu mod içerisinde oynayabileceğiniz ve arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla beraber atılacağınız bu gizemli macerada eğlence parkının içerisine dalış yapacak ve buranın tuhaf dünyasını keşfetmeye koyulacaksınız. Oyun içerisinde inşa ettiğiniz araçlarla ve yapılarla beraber eğlence parkı içerisinde gezip tozabilecek, eğlenceden eğlenceye zıplayabilecek ve yüksek yerlerden aşağı doğru kendinizi fırlatabileceksiniz. Tamamen eğlence odaklı bu yapım içerisinde yukarıda da bahsettiğim gibi bir mühendis takımı içerisine geçiş yapabilecek, burada kendi ekibimizi oluşturabilecek ve tuhaf araçlar icat ederek geleceğin mühendisi olmaya çalışacağız.
 
Her bir oyuncu farklı bir icat yapabilecek 
 
 

Hello Engineer: Scrap Machines Constructor içerisinde seriden aşina olduğunu çeşit çeşit düşmanlar karşımıza çıkacak. Bu düşmanları alt etmek için elbette ekibimizi ve arkadaşlarımızı toplayacak ve bu kapsamda yeni araçlar üretebileceğiz. Düşmanların her birini kendine ait ve kendine has özellikleri bulunacak ve onları alt etmek için de elbette elimizdeki becerileri ve parçaları kullanmaya çalışacağız. Oyunda arkadaşlarımızla ve ekibimizle beraber koordineli bir şekilde çalışabilecek ve onlarla beraber planlı ve projeli bir yapıyı ortaya çıkarabileceğiz. Burada parçalardan üretebileceğimiz bu makineler ile beraber uçup kaçabilecek, hızlanabilecek, yukarılara doğru zıplayabilecek ve kendi tasarımımızı oyun içerisinde yapabileceğiz. Elbette her bir oyuncu bu oyun içerisinde farklı bir tasarım içeriğini benimseyecek ve istediği şekilde araçlarını üretebilecek. Dolayısıyla oyun içerisinde her bir oyuncu farklı bir yoldan gidebilecek ve farklı farklı icatlarla beraber bu oyunda karşılaşabileceğiz.

Geniş özgürlüklerle ve içeriklerle beraber karşımıza çıkmayı hedefleyen yapım içerisinde aynı zamanda çeşitli zorlukların üstesinden gelmeye de başlayacak ve bu kapsamda elimizdeki parçaları kendi lehimize kullanabileceğiz. Yaratıcılığımızı konuşturabileceğimiz yapım içerisinde aracımızın her bir parçasına dokunabilecek ve bu parçaları istediğimiz şekilde değiştirebilecek ve yenileriyle takas edebileceğiz. Bunun dışında oyunda çeşitli motorları elimize alabilecek, tekerlekleri değiştirebilecek, aracımızın üzerine çeşitli silahlar monte edebilecek, jet motorlar ekleyebilecek ve sürekli olarak değişen ihtiyaçlara karşı bu parçalarla beraber oynayabileceğiz. Oyunda yetenekli mühendis takımı içerisine girebilmek için elbette kendi yaratıcılığımızı ön plana çıkarmak gerekecek ve aklımızdaki fikirleri oyun içerisinde bulmaya çalışacağız. Oyunda oldukça fazla parça bulunacak ve parçalarla beraber İstediğiniz şekilde ilgi çekici araçlar inşa edebilecek ve bunları yaparken de takım arkadaşlarınızdan yardım alabileceksiniz. Yardım alabildiğiniz takdirde daha iyi bir araç ile beraber yollara koyulabileceksiniz.
 
Oyunda her bir mekanikle ve detayla uğraşmamız gerekecek 
 
 

Yetenekli bir mühendis olma yoluna girebileceğiniz yapımında mekanik araçlar oldukça önem arz edecek. Oyunda bu parçaları birbirine bağlayabilecek ve akıllı motorlar sayesinde de gelişmiş özellikleri sahip olabileceksiniz. Oyun içerisinde elektrik devreleriyle oynayabilecek ve birbirlerine temas etmelerini sağlayabileceksiniz. Dolayısıyla oyunda bu tarz ince detayları olan yapılar da karşında çıkacak ve parçaları da birleştirmek oldukça önem arz edecek. Elbette her bir parçanın koyulacağı kısımlar bulunacak ve doğru bir şekilde bunları koyduğumuzdan emin olmamız gerekecek.

Oyunda giriş yaptığınız oyun moduna bağlı olarak herhangi bir başlangıç veya son bulunmayabiliyor. Dolayısıyla oyunda istediğiniz şekilde hedefleriniz olmadan başlayabiliyor ve önceden belirlenmiş bir çözüm yolu da yer almıyor. Durum böyle olunca oyun içerisinde istediğiniz seviyeden başlayabiliyor, istediğiniz gibi ilerleyip istediğiniz parçayla beraber farklı icatlar yapabiliyorsunuz. Oyunda oluşturduğunuz her biri makine aslında başarının bir ürünü olarak karşımıza çıkıyor ve burada önemli olan bir ürün ortaya çıkarmak ve bunları düşmanlara karşı kullanmak. Dolayısıyla oyun içerisinde bu kapsamda ilerlemeye çalışıyor ve elde ettiğimiz parçalarla beraber diğer oyunculardan farklı bir icat ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.
 
Arkadaşlarınızla beraber ekip olarak iddialı icatlar ortaya çıkarabileceksiniz 
 
 
 
Oyun içerisinde bir üretim yapmak için elbette çeşitli planlara bakabiliyor, bu planları bir şekilde değerlendirmeye alabiliyor, yaptığımız hamlelerle beraber istediğimiz şekilde üretim sürecine dahil olabiliyor ve yeni fikirleri de arkadaşlarımıza edinebiliyoruz. Bunun dışında iddialı tasarımlarla beraber oyun içerisinde bulunabiliyor ve bu tasarımlarınızla beraber arkadaşlarınızla bir ekip oluşturabiliyor ve ekiple beraber de bunları gün yüzüne çıkartabiliyorsunuz. Farklı farklı modların bulunduğu bu yapım içerisinde çeşitli görevlere atılabiliyor ve bu görevler doğrultusunda yaptığınız araçlarla beraber yola çıkabiliyorsunuz.
 
Hem hikaye hem de sandbox modu yer alıyor
 
 

İstediğiniz şekilde yaratıcılığınızı oyuna dahil edebileceğiniz oyunda farklı oyun modları yer alıyor. Bu modlar içerisinde bulunan hikaye modunu tek başınıza veya arkadaşlarınızla beraber oynayabiliyorsunuz. Hikaye modu içerisinde çeşitli zorluklar bulunuyor ve bu zorluklarla beraber de mücadele etmeye koyuluyorsunuz. Aynı zamanda karşınıza bu mod içerisinde çeşitli bulmacalar çıkıyor ve bu bulmacaları da çözmek tamamen sizin işiniz oluyor. Oyunda ek olarak bu bulmacaların haricinde çeşitli bölüm sonra canavarları bulunuyor ve bu canavarları aşmak da elbette hem size hem de ekibinize düşüyor.

Diğer taraftan hikaye modunun dışında oyunda Sandbox modu bulunuyor. Bu mod içerisinde herhangi bir kısıtlama bulunmuyor ve istediğiniz şekilde hayalinizdeki makineyi veya aracı oluşturabiliyorsunuz. Oyunda araçların haricinde istediğiniz şekilde bir üretim sürecine giriş yapabiliyor hatta bir roket bile inşa edebiliyorsunuz.
 
Steam sayfası
 
 

Geniş içerikleriyle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun 17 Ağustos tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve oyun çıkış yaptığı gün haberdar olabilirsiniz. Bunun dışında oyunun yine Steam sayfası üzerinde bir demo sürümü bulunuyor. Bu ücretsiz demo sürümü ile beraber oyunun bir kısmını oynayabiliyor ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu öğrenebiliyorsunuz. Aynı zamanda bu demo sürümü sayesinde oyunu satın alıp almayacağınıza da karar verebiliyorsunuz.
Oyun fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
simülasyon pc
Firewatch Stüdyosu Campo Santo'nun Yeni Oyunu In The Valley of Gods, 2029'a Ertelendi EA, 12 Farklı Oyunun Sunucularını Kapatıyor: İşte Liste

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hello Engineer
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız