Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Firewatch Stüdyosu Campo Santo'nun Yeni Oyunu In The Valley of Gods, 2029'a Ertelendi

 
 
Macera ve keşif oyunu Firewatch ile ön plana çıkan ve oyuncular tarafından sevilen Campo Santo ekibinin yeni oyunu hakkında çeşitli gelişmeler yaşandı. Geçtiğimiz süreçte In The Valley of Gods adlı oyunun geliştirme sürecinin durduğu ancak bir şekilde devam edildiğini açıklanmıştı. Şimdi ise oyunun Steam sayfasında güncelleme yapıldı ve 2029 yılına ertelendiği ortaya çıktı.
 
Oyun pek çıkış yapacak gibi görünmüyor 
 
 
 
Firewatch oyunuyla gönüllerimizde taht kuran Campo Santo, Valve'ın bir alt stüdyosu olarak karşımıza çıkıyor. Valve, stüdyoyu satın aldıktan sonraki süreçte ekibin yeni oyunu In The Valley of Gods'ın geliştirme sürecini etkiledi ve bir anlamda bu projenin geri plana atılmasına sebebiyet verdi. Geldiğimiz noktada ise oyunun çıkış tarihi "Aralık 2029" olarak gözüküyor.
 
Aralık 2029 tarihi elbette simgesel olarak atılmış gibi. Dolayısıyla şu andaki durumda oyunu beklemeye koyulmanın bir anlamı ne yazık ki yok. Hikaye odaklı macera keşif oyunu In The Valley of Gods, Mısır çölünde geçen bir içeriği bizlere aktarmayı hedefliyordu.
 
Peki siz bu oyundan haberdar mıydınız ya da oyunu bekliyor muydunuz? 

Bu haberin bağlantısı
URL
In The Valley of Gods Firewatch Campo Santo tek oyunculu birinci şahıs macera oyunu
Space for Sale için Yeni Ekran Görüntüleri ve Fragman Yayınlandı Mühendis Olup İcatlar Yapabileceğiniz Hello Engineer Geliyor: Tüm Detaylar

BSC Misafiri

14.8.2023 18:24:42

0
kesin half life 3 ekibine katıldılar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
In The Valley of Gods
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız