Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Most Wanted'ın Autolog 2.0'ı Detaylandı


   Her yeni oyunda biraz daha gelişen online sistemiyle göz dolduran Need For Speed, yeni yapımda da daha gelişmiş özellikler sunmayı vaadediyor.
 
   Öncelikle yeni sistemle birlikte bildirimleri internet sitesi üzerinden takip edebileceğiz. Bunun yanında, daha sonra oynamak üzere etkinlikleri işaretleyebilecek, fotoğraf paylaşabilecek ve fotoğraflara yorum yapabilecek, ayrıca istatistiklerimizi Battlelog'a benzer bir şekilde takip edebileceğiz.
 
  Sistemin size verdiği tavsiyeler de artık özelleştirilebilir olacak. Rakibinizin zorluğuna göre farklı tavsiyeler verilecek. Sizin tek yapmanız gerekense yenmek istediğiniz rakibinizi Autolog'da işaretlemeniz.
 
  İstatistikler de daha gelişmiş veriler sunacaklar. Bunlardan bazıları; en fazla yaptığımız hız, en uzun mesafeye yaptığımız atlayış ve radara yakalandığımız en yüksek hız gibi bilgiler olacak.
 
  Autolog ve Battlelog gibi sistemlerin gelişmeleri ve oyuncuları birbirlerine daha da yakınlaştırmaları umut verici bir gelişme. Yakın zamanda tüm oyunlarda benzer sistemler görürsek şaşırmayalım.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer need for speed most wanted ea criterion electronic arts need for speed most wanted vita ios iphone pc ps3 xbox 360 autolog 2.0
Billy Gunn, WWE 13'te Olacağını Onayladı Metro Last Light Gerçekten İddialı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

12.6.2012 01:50:07

0
nfs world bile sadece bunun için kuruldu..bu yönde güzel gelişmeler varda oyun iyi değil be abi..nerde o eski serilerin tadı tuzu..

onrsvnc

11.6.2012 21:26:42

-2
''Her yeni oyunda biraz daha gelişen online sistemiyle göz dolduran Need For Speed'' tabi şuanda need for speed herkesçe en iyi yarış oyunlarından biri her yeni oyunda da daha iyi oluyo gerçekten çok objektif haber olmuş...

REV0

11.6.2012 16:23:04

+4
Banane foto paylaşma özelliğinden yahu... Gerçek arabam mı fotosunu paylaşacağım yok ''Hehe işte gerçek hayatta asla alamayacağım bugatti veyron ve ben nasılız ama dimi'' demek içinmi lazım... Modifiye istiyoruz arkadaş... Koy modifiye, koy adam gibi senaryo, MW1 grafiğiyle bile oynarız..

ubuntu89

11.6.2012 16:18:09

0
oyunu ya internet download edecez yada korsan cd den oynayacağımız için autolog gereksiz ilegal key ile kayıt yapılmıyor... :( :D

Zebercet

11.6.2012 16:04:20

0
yukardaki arkadaş haklı,oyun piyasasının yüz karalarından birisi olma yolunda adım adım gidiyor criterion senin elinde mw gibi bir oyuna devam oyunu yapma hakkı var sen nelerle uğraşıyorsun

BSC Misafiri

11.6.2012 15:47:23

+10
3 senedir anlayamadılar kimsenin bu saçma özelliklerle ilgilenmediğini. Hala inatla geliştirmeye devam ediyorlar. Şu at gözlüklerini çıkarsınlarda bi geçmişe dönüp baksınlar. Nfsyi bugünlere taşıyan şey, saçma ve bir o kadarda gereksiz autolog mu yoksa underground ve most wanteddaki senaryo, muhteşem oynanış ve modifiye olanakları mı?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed: Most Wanted ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
83 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız