Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NFS: Most Wanted Fan Remake'ten 15 Dakikalık Oynanış Görüntüsü

 
 
Geçtiğimiz senenin Aralık ayında yarış oyunu Need for Speed: Most Wanted'ın fan yapımı bir remake projesinin ortaya çıktığını gördük. Şimdi ise bu projeden yeni bir oynanış videosu bizlere sunuldu ve 15 dakikadan fazla bir süreyi bizlere sunan bu içerikle beraber bu yeniden yapım sürümünün nasıl bir yapıya sahip olacağına görebilirsiniz.
 
Fan yapımı remake'te birçok yenilik yer alıyor 
 
 
 
Son sürüm içerisinde mod geliştiricisi NostalgiaNexus, yeni bir parçacık sisteminin oluşturulduğunu ve kendine has bir trafik sisteminin oyuna dahil edildiğini aktardı. Aynı zamanda gölgelendirme sisteminin değiştirildiğini aktaran mod geliştiricisi, 3 boyutlu ağaçların yanı sıra düşen yaprak özelliğini de yeni sürüme ekledi.
 
Video içeriğinden de görebileceğiniz gibi orijinal BMW M3 GTR modelinde bazı ufak tefek iyileştirmeler mevcut. Yol kısmına bakacak olursak da oyunun Xbox 360 sürümünden alınan bu yapının bir şekilde dokularının yükseldiğini söyleyebiliriz. Orijinal oyuna göre yeniden yapım sürüm içerisinde elbette gözle görülür birtakım değişiklikler mevcut. Bu da değişikliklere göz atmanızda fayda var diyebiliriz.
 
Son olarak bu sürümün Unreal Engine 5 destekli olduğunu belirtelim. 
 
NFS: Most Wanted fan yapımı remake videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming need for speed most wanted ea criterion electronic arts need for speed most wanted vita ios iphone pc ps3 xbox 360
Hellblade 2 Fotoğraf Moduna Sahip Olacak Dragon's Dogma 2 Görüntüleri Canlı Yayınlarla Sızdırılıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KristalTürk

20.3.2024 10:34:16

0
Bu mod çok daha iyi

BSC Misafiri

18.3.2024 23:23:56

0
arabanın hızlanışı aşırı yapay ve saçma artı seste o bildiğimiz gtrdan daha kötü bunları çözmeleri lazım

JaReD22

17.3.2024 09:18:31

0
Fan yapımı yani firma yapmıyor

KristalTürk

16.3.2024 23:02:08

0
Remake dediğin bambaşka olmalı. Bu oyun açık dünya yarış oyunu. O yüzden dünyasından hikayesine kadar değişmeli bence. Aynı şeyin daha iyi grafiklisini oynamam. Diğer oyunların bir toplamı olmalı bu remake. Reboot desem daha doğru olur. Hot pursuitten daha detaylı ve gelişmiş kovalamacalar, undergrounddan daha iyi modifiye vb. Aynı şeyleri yabancı yerlerde de yazdım. Aynı oyunun iyi grafiklisini oynamam, her şeyin değişmesini bekliyorum mw remake de
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed: Most Wanted ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
83 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız