Most Wanted'ın Autolog 2.0'ı Detaylandı

Erkut Köse


   Her yeni oyunda biraz daha gelişen online sistemiyle göz dolduran Need For Speed, yeni yapımda da daha gelişmiş özellikler sunmayı vaadediyor.
 
   Öncelikle yeni sistemle birlikte bildirimleri internet sitesi üzerinden takip edebileceğiz. Bunun yanında, daha sonra oynamak üzere etkinlikleri işaretleyebilecek, fotoğraf paylaşabilecek ve fotoğraflara yorum yapabilecek, ayrıca istatistiklerimizi Battlelog'a benzer bir şekilde takip edebileceğiz.
 
  Sistemin size verdiği tavsiyeler de artık özelleştirilebilir olacak. Rakibinizin zorluğuna göre farklı tavsiyeler verilecek. Sizin tek yapmanız gerekense yenmek istediğiniz rakibinizi Autolog'da işaretlemeniz.
 
  İstatistikler de daha gelişmiş veriler sunacaklar. Bunlardan bazıları; en fazla yaptığımız hız, en uzun mesafeye yaptığımız atlayış ve radara yakalandığımız en yüksek hız gibi bilgiler olacak.
 
  Autolog ve Battlelog gibi sistemlerin gelişmeleri ve oyuncuları birbirlerine daha da yakınlaştırmaları umut verici bir gelişme. Yakın zamanda tüm oyunlarda benzer sistemler görürsek şaşırmayalım.