Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Shell 500 Binden Fazla Sattı

 
Yayıncı Playstack ve geliştirici Cold Symmetry, Dark Souls serisinden esinlenen aksiyon rol yapma oyunu Mortal Shell'in tüm platformlarda toplamda 500 binden fazla sattığını duyurdu.

Oyun ilk olarak 18 Ağustos 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirmişti.
 
PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları da bugün çıktı. PlayStation 4 veya Xbox One versiyonuna sahip kullanıcılar ücretsiz erişebilir. Mortal Shell: Enhanced Edition adı altında yayınlanan yeni nesil sürüm güncellenmiş dokular ve 4K çözünürlük sunuyor. PlayStation 5 ile Xbox Series X'te 4K 60FPS, Xbox Series S'te 4K 30FPS. PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense'in özelliklerinden de faydalanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Mortal Shell Soulslike Aksiyon RPG PS4 Xbox One PC
48 Milyon Oyuncu Steam'de Kontrolcü Kullanmış Valve, Artifact'in Geliştirilmesini Sonlandırdı ve Oyunu Tamamen Ücretsiz Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rcpyksl

5.3.2021 14:40:54

0
Ben bütçesine kıyasla oyunu oldukça başarılı buldum.10 saat gibi sürdü sanırım.Bu süre içinde sıkılmadım diyebilirim.Yalnız sonlara doğru tek yaptığım koşa koşa bonfire aramak oldu.Dark souls çakmaları arasında ortalara bir yerlere koyulur.

BSC Misafiri

5.3.2021 06:48:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hudson51 Ağustostan bugüne eh işte. Pek başarılı denemez ama stüdyoyu da bir sonraki proje için ayakta bırakır. Mortal Shell biraz daha ilgi çekici mekanlara ve çok daha iyi bir shell mekaniğine sahip olsaydı eminim daha da çok satardı. Umarım stüdyonun bir sonraki oyunu daha renkli ve canlı bir şeyler olur.
renkli canlı olmaması daha iyi. bu tarz oyunlara karanlık ve grimsi bir çevre daha çok yakışıyor

Hudson51

5.3.2021 00:02:56

0
Ağustostan bugüne eh işte. Pek başarılı denemez ama stüdyoyu da bir sonraki proje için ayakta bırakır. Mortal Shell biraz daha ilgi çekici mekanlara ve çok daha iyi bir shell mekaniğine sahip olsaydı eminim daha da çok satardı. Umarım stüdyonun bir sonraki oyunu daha renkli ve canlı bir şeyler olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Shell
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız