Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 1'e Megan Fox'un Seslendirdiği Nitara Karakteri Dahil Oldu

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games ve geliştiriciliğini NetherRealms Studios'un üstlendiği dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1'e Nitara karakteri eklendi. Oynanabilir bir karakter olarak karşımıza çıkan Nitara, Megan Fox tarafından seslendiriliyor.
 
Megan Fox'lu Nitara geliyor
 
 
 
Bu ay içerisinde çıkış yapmaya hazırlanan Mortal Kombat 1 birçok oyuncu tarafından bekleniyor. Oyun çıkış yapmadan önce birçok oynanabilir karakter dahil oluyor ve şimdi ise resmi olarak Megan Fox'lu Nitara geliyor. Megan Fox karakter hakkında şu açıklamayı yapıyor: "Mortal Kombat oynayarak büyüdüm ve yeni oyunda bir karakteri seslendirdiğime inanamıyorum. Tüm zamanların en büyük oyun serilerinden birinin parçası olmak benim için bir gurur kaynağı." 
 
Nitara karakteri Vaeternus'un karanlık ve ıssız diyarından geliyor. Vampir ırkını korumak için savaşan bu karakter keskin pençelerini, jilet gibi sivri dişlerini ve daha birçok yeteneğini kullanarak her türlü tehlikeyi alt edebiliyor. 
 
Beklenen oyun Mortal Kombat 1, 19 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dövüş aksiyon macera
Orta Çağ Temalı Taktik Rol Yapma Oyunu BEAST Duyuruldu Lies of P için Silahları Gösteren 7 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

BSC Misafiri

8.9.2023 10:00:30

0
Bunu da internette youtubeden forumlara her yerde haber yaptılar. Dövüş oyunu mortal kombat, senaryo modunda elder gods bilmem ne diye zırvalayacak, arcade'de i will crush you . Hih hah hoo dicek . Gören de başka bişey yapacak oyunda zanneder. İnternetin içinden geçti iki gündür oyun sayfalarında
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat 1
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız