Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Orta Çağ Temalı Taktik Rol Yapma Oyunu BEAST Duyuruldu

 
 
Varşova merkezli stüdyo False Prophet, orta çağ dünyasında geçen taktiksel rol yapma oyunu BEAST'i duyurdu. İlgi çekici atmosferiyle ve yapısıyla beraber karşımıza çıkacak oyun 2024'te Steam üzerinden PC için mevcut olacak.
 
Taktik rol yapma deneyimi geliyor
 
 
 
Orta Çağ temalı bu taktik rol yapma oyununda bir yandan veba salgını diğer yandan ise askeri çatışmalarla parçalanmış kasvetli bir ortam karşımıza çıkıyor. Karanlık bir havaya sahip bu dünyada içimizde saklı olan karanlığı serbest bırakabiliyor ve düşmanları bu kapsamda ortadan kaldırabiliyoruz. Oyunda sadece insanlarla değil aynı zamanda içinizdeki canavarla da savaşmak durumunda kalıyoruz.
 
Oyunda farklı farklı mekanikler yer alıyor. Bu mekanikler içerisinde bulunan Insanity sistemi, oyuncuları savaş sırasında zor kararlar almaya itiyor. Diğer taraftan Karpat efsanelerinden ilham alan hikâyelerle dolu bu ortamda yalnızca kötülük bulunuyor.
 
Sıra tabanlı taktik rol yapma oyunu içerisinde hızlı tempolu bir mücadele sistemi yer alıyor. Burada kendinize ait bir ekip oluşturabiliyor ve bu ekibinizi komuta edebiliyorsunuz. Yoğun düşünme gerektiren karşılaşmalarla karşılaşmalar BEAST, önümüzdeki yıl geliyor.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu BEAST
Dune: Spice Wars Tam Sürüme Kavuşuyor: Çıkış Tarihi Açıklandı Mortal Kombat 1'e Megan Fox'un Seslendirdiği Nitara Karakteri Dahil Oldu

BSC Misafiri

7.9.2023 15:19:58

0
keşke real time olsaydı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız