Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mordheim: City of the Damned Duyuruldu


     Games Workshop tarafından yayınlanan klasik oyunlardan birisi olan Mordheim'in ilk video oyun adaptasyonu olan Mordheim: City of the Damned, Focus Home Interactive ve Rogue Factor tarafından resmi olarak duyuruldu.
 
     Warhammer evreninde bulunan Empire City'de geçecek olan Mordheim: City of the Damned sıra tabanlı taktik strateji türünde olacak. Savaş takımınız ile birlikte kanlı ve ölümcül mücadelelere girmenizi sağlayacak olan oyunda RPG elementleri de bulunacak. Hızlı tempoya sahip taktik dövüşüleri ve detaylı karakter özelleştirmelerine sahip olan oyun sadece en güçlü olanların hayatta kalmasına izin verecek.
 
     Savaş takımınız Morheim'de bulunan ünlü Sisters of Sigmar, Possessed ve Skaven gibi bir çok tanınmış ittifaktan gelen askerler ile güçlendirebilecek, onları efsunlu ekipmanlar ile donatabileceksiniz. Her başarılı görev ile birlikte daha güçlü bir hale gelecek olan savaş takımınız zamanla savaş alanlarında korkulan bir kuvvet haline gelecek.
 
     Hem Warhammer evrenini sevenlerin, hem de taktik strateji oyunlarıyla ilgilenenlerin ilgisini çekecek olan Mordheim: City of the Damned, 2014 yılının sonlarına doğru çıkacak.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Focus Home Interactive mordheim warhammer focus home interactive rogue factor rpg city of damned
Renegade Kid'in Yeni Oyunu Kickstarter'la Geliyor Telltale'in Game of Thrones'u Neyi Konu Alacak?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mordheim: City of the Damned
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız