Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale'in Game of Thrones'u Neyi Konu Alacak?


    The Walking Dead ve Wolf Among Us ile tanıdığımız Telltale Games bir yandan mevcut serilere yeni bölümler geliştirirken, diğer yandan da Game of Thrones ve Borderlands temasıyla yeni oyunlar yapıyor. Telltale Games, geçtiğimiz senenin sonunda duyurduğu Game of Thrones oyunu için yeni açıklamalarda bulundu.
 
    Yaptığı açıklamalarda firmanın CEO'su Dan Connors, Game of Thrones oyununun dizinin öncesinde yaşananları konu almayacağını açıkladı. Connors, "Sanırım zaman dilimimiz diziyle aynı olacak. Ama Game of Thrones dünyası büyük bir dünya. Oldukça zengin içeriğe sahip ve birçok olaylar yaşanıyor. King Joffrey'in aldığı her karar, çok büyük bir kitleyi etkiliyor." sözleriyle, oyunun anlatacağı şeyler hakkında ipucu verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
telltale game of thrones telltale games macera
Mordheim: City of the Damned Duyuruldu Loadout'un 2.0 Güncellemesi Yeni Bir Modu ve Haritayı Ekliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

IRRIDUCIBILI

31.3.2014 16:57:55

0
Ya arkadaşlar Allah aşkına biri bana yardımcı olsun. The Walking Dead oyununa bir türlü giriş yapamıyorum username ve pasword istiyor siteye kayıt oldum ama giremiyorum. Allah'ını seven biri yardımcı olsun kafayı yicem

Babblebabble

27.3.2014 23:56:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons Twd yı begenmeyen adamın oyun anlayısından suphe ederım.zevkler tartısılmaz ama bu oyunun zevkle alakası yok..
Yanlış anlama ama 97'li kardeş senin altın bezliyken ben Doom, Quake 1, Hexen, Heretic falan oynuyordum.Oyunun ne olduğunu çok iyi biliyoruz.Şöyle tavırlarınız beni deli ediyor yahu Sanarsın adamları hardcore gamer.18 yıldan beri oyun oynuyorum ben ve şu oyun türüne ısınamadım. Şu "bunu beğenmeyen şundan anlamaz" kalıbından vazgeçin dar görüşlü arkadaşlarım Beğenmiyoruz işte, bitti.Benim için oyun değil.

imakenya dragons

27.3.2014 18:01:39

0
Twd yı begenmeyen adamın oyun anlayısından suphe ederım.zevkler tartısılmaz ama bu oyunun zevkle alakası yok..

efealidemir

27.3.2014 10:43:13

0
bana o sarı çıyan jofriyi oynatmaya çalışırlarsa pis küfür ederim.

alike03

27.3.2014 09:36:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

@R.Rondo9 Telltale babanızın şirketi mi ki anlamıyorum yani Sevmiyorum işte kardeşim.Adamların yaptıkları oyundan bildiğin iğreniyorum.Walking dead serisi kadar iğrenç, yavaş tempolu bu kadar interaktiflikten uzak bir oyun serisi görmedim (ki 18 yıldır oyun oynarım).Kısacası zevkler ve renkler tartışılmaz, bana göre de bu seriyi beğenenler oyundan anlamıyor.Olamaz mı yani. (bence)
Aga adamlar zaten sana bir GTA deneyimi vaad etmiyor ki. Telltale hikayeleri oyuncunun kontrol ettigi film tadinda akan bir oyun serisi. Haa seversin sevmessin o baska ama igrenc diyemezsin. Ben mesela cok seviyorum, cünkü hikayeyi biz yönlendiriyoruz ve bir film deneyimi sunuyor. Bende yillardir oyun oynuyorum ve filmleri de cok seviyorum. Telltale de bu iki seyi bir araya getiriyor.

Babblebabble

27.3.2014 01:44:39

-3
quote:

Orijinalden alıntı: -The Stig- Telltale'sin yapacagi oyundan suphe duyanlar varsa, gidip telefonlarinda oyun oynasinlar.. Sizler anlayamazsiniz.
@R.Rondo9 Telltale babanızın şirketi mi ki anlamıyorum yani Sevmiyorum işte kardeşim.Adamların yaptıkları oyundan bildiğin iğreniyorum.Walking dead serisi kadar iğrenç, yavaş tempolu bu kadar interaktiflikten uzak bir oyun serisi görmedim (ki 18 yıldır oyun oynarım).Kısacası zevkler ve renkler tartışılmaz, bana göre de bu seriyi beğenenler oyundan anlamıyor.Olamaz mı yani. (bence)

MantarTheGreat

27.3.2014 00:01:25

-1
Talltale'e laf atan gitsin kumda oynasın.

- The Stig -

26.3.2014 23:32:45

-1
Telltale'sin yapacagi oyundan suphe duyanlar varsa, gidip telefonlarinda oyun oynasinlar.. Sizler anlayamazsiniz.

BSC Misafiri

26.3.2014 22:20:33

0
Thief incelemesini bende merak ediyorum heralde ön incelemesi yapılan bi oyun incelemesiz bırakılmaz

BSC Misafiri

26.3.2014 22:20:30

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble Diziyi seviyorum ama şunların yaptığı oyunu oynamam.Güzelim seriden sıkıcı bir oyun çıkarmayı başarırlar.
Çirkin oyun çıkarsalar oyunun namusuna leke mi sürülecek sanki hadi sürüldü diyelim sanane? (namus yan anlamında kullanılmıştır)

BSC Misafiri

26.3.2014 21:19:35

0
thief incelemesi ne zaman gelecek acaba?

Babblebabble

26.3.2014 19:44:59

-3
Diziyi seviyorum ama şunların yaptığı oyunu oynamam.Güzelim seriden sıkıcı bir oyun çıkarmayı başarırlar.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Game of Thrones: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız