Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Miyamoto: Retro Studios Bir Zelda Oyunu Yapabilir

Wii U için gösterilen Zelda videosu büyük beğeni toplamıştı
     Donkey Kong Country ve Metroid serisine yeniden hayat veren ve çok büyük övgüler toplayan Retro Studios Nintendo'nun en önemli geliştiricilerinden birisi. Son olarak Mario Kart 7 ile karşımıza çıkan stüdyo şimdi Zelda oyunların el atabilir.
 
     Nintendo'nun en önemli isimlerinden Shigeru Miyamoto daha önce Metroid Prime serisi ile harika bir işbirliği yaptıkları Retro Studios'un belki yeni The Legend of Zelda oyununu geliştirebileceğini söyledi. Yani Nintendo'nun Retro Studios'a güveni tam.
 
      Amerika, Teksaslı bir geliştirici olan Retro Studios tamamen Batılı bir geliştirici. Bu nedenle karşımıza çıkacak The Legend of Zelda oyunu çok farklı bir yapıya sahip olabilir. Miyamoto'nun Retro Studios'un bir Wii U oyunu geliştirebileceği yönündeki açıklaması da aklımıza Zelda'nın Wii U'daki macerasını Retro Studios mu yapacak sorusunu getiriyor.
 
     Metroid Prime serisi, Donkey Kong Country Returns ve Mario Kart 7 ile oyun dünyasının en kaliteli geliştiricilerinden birisi olduğunu kanıtlayan Retro Studios eğer yeni Zelda projesini üstlenirse eminiz ortaya çok iyi bir yapım çıkacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Industrygamers Legend of Zelda: Skyward Sword Wii Motion plus Nintendo
3DS'in GBA Ambassador'ları Bu Cuma Geliyor Online Oyuna En Fazla İlgi X360 Kullanıcılarından

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Skyward Sword
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız