Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni The Legend of Zelda Oyununda Uzun Eğitim Bölümleri Bulunmayacak


     Nintendo Wii için çıkmış The Legend of Zelda: Skyward Sword pek çok oyuncu tarafından büyük beğeni toplamıştı. Oyun camiasının yüksek puanlara laik gördüğü bu yapımın küçük bir noksanı vardı. Oyuncuyu sıkan uzun eğiyim (tutorial) bölümleri.
 
    Serinin başındaki isim Eiji Aonuma,neyse ki bu durumun farkında olduğunu ve gelecek The Legend of Zelda oyununda eğitim bölümlerinin bu kadar uzun ve sıkıcı olmayacağını belirtti. Aonuma,Skyward Sword'da oyuncuların oyun mekaniğini iyice öğrenmesini istediği için böyle bir eğitim bölümü koyduklarını fakat bu bölümün oyuncuyu sıkacağını hesaba katmadıklarını açıkladı. En azından E3'de açıklanan Wii U'ya gelecek Legend of Zelda'da 3-4 saat uzunluğundaki eğitim bölümleriyle karşılaşmayacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Legend of Zelda: Skyward Sword Wii Motion plus Nintendo
Gran Turismo'ya Red Bull Ring Pisti Geliyor Bir Efsane Daha Küllerinden Doğuyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.6.2014 23:22:19

+1
@waltran, RPG öğeleri taşıyan her oyunda bahsettiğin cümle geçişleri mevcut, şu an PS3'te Ni No Kuni oynuyorum ve 40 saati aşan oynanışın büyük bölümü yazılarla geçiyor ki oyunda yüzlerle karakterle etkileşime girip görevler yapabiliyorsun ve hepsine seslendirme yapmak veya videolarla uğraşmak uğraştırıcı geliyor olmalı. # Ace # , Wii U PS4'ten 150 dolar ucuz ve sene sonunda tahminimce geleneksel Nintendo hamlesi ise konsol 250 dolardan 200 dolar seviyesine çekilecek. Çünkü Nintendo tüm konsolları satışlarda zirvede dahi olsa fiyat indirimini g Daha önce Nintendo oyunları oynadın mı bilmiyorum ama şu an benim için oynanabilecek rahat 15 kadar özel oyunu çıktı veya duyurulmuş durumda. Skyward Sword oyununun eğitim kısmı yaklaşık 1,5 saat kadar sürüyor ve diğer Legend of Zelda oyunlarına nazaran uzun sürmesinin nedeni Wii Motion Plus ile her hareketi algılayıcı kumandanın oynanışa önemli hassasiyet katmasıdır. Normalde Link bütün Legend of Zelda oyunlarında solaktır, hatta LoZ Twilight Princess oyununun Gamecube versiyonunda solak Wii versiyonunda ise sağ elini kullanmaktadır. Bunun nedeni Wii kumandanın sağ elde kılıç hareketini uygulamak zorunda olmamız nunçukunda sol elde kalkan vazifesi görmesidir, yine Wii kumanda yüzünden Link Skyward Sword'ta sağ elini kullanmıştır. Pek çoğumuz Legend of Zelda Wii U tanıtımını izlemiş ve beğenmişizdir. Yapımcı Aonuma'ya bir editör Link'in neden garip görünüşlü olduğunu sormuş ki Legend of Zelda serisini bilenler Link'in hep yeşil tunik ve aynı renk şapka taktığını bilirler, üstelik videdaki karakterde Link ile özdeşleşmiş Master Sword ve kalkanı yoktu, yine Link'in atı Epona'nın yeleleri griye kaçan beyaz renkte iken videodaki atın yeleleri siyahtı. Bir diğer gariplikte videodaki karakterin feminen görünmesiydi ki hatırı sayılır oyun hayranı bu ayrıntıya dikkat çekmişti. Aonuma bu garipliklere gülerek ''Hiç kimse açıkça onun Link olduğunu söylemedi ki'' şeklinde cevap vermiş. Bu açıklama ile o karakterin Link ile Prenses Zelda'nın çocuğu olabileceğine varan ilginçlikte hayran yorumları okudum. Wii U Legend of Zelda oyunu ve PS4'te Last of Us'ın devam oyunu kadar şu aralar hevesle beklediğim başka oyun yok.

BSC Misafiri

17.6.2014 23:22:01

+1
Nintendo 64'te Legend of Zelda Majora's Mask oynamıştım uzun yıllar önce, üç yıl önce Wii'de Twilight Princess gibi bir destanı bitirdim ki Twilight alanda Link'in kurda dönüşmesi ve oyunda Midna gibi son derece sevimli bir karakterle tanışmıştım. Geçtiğimiz yıl belkide en kaliteli LoZ oyunu olan Ocarina of Time'ı 3DS'te oynadım. Wii U'yu kısmetse önümüzdeki ay yurtdışından gelen akrabalarımla getirteceğim ve özellikle ilk olarak Legend of Zelda Wind Waker'ı oynamayı çok istiyorum. Wii U Legend of Zelda oyununun yeri ise apayrı benim için. Beklediğime kesinlikle değecektir.

altunuz

17.6.2014 21:53:49

+1
quote:

Orijinalden alıntı: waltran nintendo oyunların da oynamaktan çok yazı geçirmeye vakit harcıyorsun zaten yapın ara sahne gibi aksın gitsin yazılar niye cümle cümle geçiliyorsa anlamış değilim
Twilight Princess Böyle değildi ama Skyward Sword malesef text yönünden biraz can sıkıyor. Umarım aynı hatayı yapmazlar.

mementopolis

17.6.2014 21:51:27

+1
isabet olmus , duyurup da cikis tarihi vermemek büyük ayip ya . bekliyorum wii u alma sebeim.

waltran

17.6.2014 21:48:45

0
nintendo oyunların da oynamaktan çok yazı geçirmeye vakit harcıyorsun zaten yapın ara sahne gibi aksın gitsin yazılar niye cümle cümle geçiliyorsa anlamış değilim

# Ace #

17.6.2014 21:41:59

0
Mantıklı bir karar almışlar. Bu oyun için wii u almak isterim ama sadece 2-3 oyun için ps4 fiyatında bir konsol almak hımm......... Neyse daha oyunun çıkışına en az 1 yıl var (yada daha fazla) zaman ne gösterir bakarız.

altunuz

17.6.2014 21:41:50

0
Şu anda Skyward Sword e başladım .Kısaca oyun mükemmel ama şu yazıları ilerletememek insanı deli ediyor bazen.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Skyward Sword
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız