Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS'in GBA Ambassador'ları Bu Cuma Geliyor

3DS'te GBA oyunlarını oynamak da zevkli olacaktır. Bu oyunların her biri neredeyse klasik kategorisinde
 
      Nintendo'nun 3DS'te yaptığı büyük fiyat indirimi sonrasında konsolu fiyat indirimi öncesinde alanlara hediye oyunlar verileceği açıklanmıştı. Hediye olara verilecek Game Boy Advance oyunlarına ne zaman kavuşacağımız kesinleşti.
 
       Her ne kadar Nintendo resmi bir açıklama yapmasa da 3DS sahiplerinin SpotPass bildirimi sonucunda aşağıdaki oyunları indirme şansına kavuşacağı açığa çıktı. Bu Cuma günü aşağıdaki oyunları indirebileceksiniz.
 
F-Zero: Maximum Velocity
Super Mario Advance 3
Legend Of Zelda: The Minish Cap
Fire Emblem: The Sacred Stones
Kirby & the Amazing Mirror
Mario Kart: Super Circuit
Mario Vs Donkey Kong
Metroid Fusion
Wario Land 4
WarioWare, inc
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Nintendo 3DS Nintendo 3DS Ambassador GBA
Capcom'un Xbox Live Oyunları Kutuya Giriyor Miyamoto: Retro Studios Bir Zelda Oyunu Yapabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Stonegolem

16.12.2011 11:47:06

+2
Nintendo 3DS Ambassador programı neticesinde verilen NES ve GBA oyunlarını indirdim. NES oyunları eski klasiklere sahip olmak adına çok güzel. NES oyunlarından Super Mario Bros, Metroid, Zelda ve Zelda II benim en çok sahip olmayı istediklerimdi ve bunları zevkle yeniden oynadım. GBA oyunlarının ise neredeyse tamamı kusursuz seçilmiş. Günümüzde bile platform severlerin ilgisini çekeceğine emin olduğum Kirby Amazing Mirror, Yoshi's Island(SMA 3), Wario Land 4 cok güzel seçimler. Puzzle ve Platform karışımı Mario vs Donkey Kong da hala keyifle oynanabilir bir oyun (ve eğer imkanınız varsa DSi oyunu olan Mini Land Mayhem'i temin etmenizi öneririm. Özellikle eski oyunculardan Lemmings hayranları bir nebze de olsa anı tazeleyecekler). GBA'nın altın klasikleri içinde yer alan Legend of Zelda Minish Cap, Metroid Fusion, Mario Kart Super Circuit ve Fire Emblem: The Sacred Stones oyunlarının artık 3DS'imde de bulunuyor olması beni son derece mutlu etti. (Metroid ve Fire Emblem hardcore oyuncuların ruyalarını süsleyen bir zorluk zeviyesine sahip oyunlardır. Meraklısına duyrulur.) GBA oyunlarından WarioWare Inc. ve Kanadada hala sıfırının satıldığını defalarca gördüğüm F-Zero Maximum Velocity daha önce deneme imkanım olmayan oyunlardı ama bu yazıyı tamamlar tamamlamaz deneyeceğim :) Sonuç olarak 33 yaşında bir hardcore GBA oyuncusu olarak bu Ambassador programından çok memnun kaldım.

Bowser Zeki

15.12.2011 10:21:35

0
harika liste :O ama yoshi island yerine mario adv 4 isterdim. :/
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız