Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starfield için Yeni Beta Güncellemesi Yayınlandı: Birkaç Sorun Çözüldü

 
 
Bethesda, açık dünya uzay temalı aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni bir beta güncellemesi yayınladı. Tam yama notlarına göre Beta güncellemesi 1.8.87, oyuncuları rahatsız eden iki sorunu gideriyor. Yani bunu küçük bir yama olarak düşünebilirsiniz.
 
İki farklı sorun ortadan kaldırılıyor 
 
 
 
Starfield Beta güncellemesi 1.8.87, uzay yolculuğu sırasında uzay nesnelerinin oyuncunun gemisine sıkışmasına neden olan bir sorunu çözüyor. Ayrıca bir kayıt noktasının yüklenmesi artık mevcut olan tüm sorunları ortadan kaldırılıyor. Ek olarak bu beta yaması bir kaydetme yüklendikten sonra yeni oluşturulan bir silah kasasında rastgele silahların ortaya çıkmasını engelleyen bir sorunu da düzeltiyor. 
 
Şaşırtıcı bir şekilde Bethesda, oyunda mevcut olan 30 fps HUD alanı takılma sorunlarını henüz ele almış durumda değil. Ancak bu sorunun mevcut modlarla beraber üstesinden gelebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Rockstar Games, GTA 6 Dışındaki Tüm Instagram Gönderilerini Kaldırdı! Need for Speed Most Wanted Unreal Engine 5'te Nasıl Görünürdü?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız