Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft Flight Simulator için Dune Güncellemesi Geliyor

 
 
Xbox tarafından oyunculara sunulan simülasyon uçuş oyunu Microsoft Flight Simulator için yeni bir güncelleme geliyor. Aslında güncellemeden ziyade daha çok bir genişletme paketi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Dune ile oyun artık dünyadan ayrılıyor.
 
İlk kez dünyadan ayrılıp başka gezegene yolculuk başlıyor 
 
 
 
Legendary Pictures ve Warner Bros. Entertainment ile iş birliği kapsamında hazırlanan bu ek içerik mevcut olan simülasyon serisini ilk kez dünya sınırlarının ötesine taşıyor ve oyuncuları Arrakis gezegeninin çöllerine götürüyor. Pilotlar burada çeşitli kurtarma görevlerine atılıyor ve farklı bölgeleri keşfetmeye hazırlanıyor.
 
Dune paketinde ayrıca oyuncular kum fırtınalarına yakalanabiliyor, havacılık anlamında zorlu uçuşlarla karşılaşabiliyor ve burada manevra kabiliyetlerinizi ortaya çıkarmanız gerekiyor. Diğer taraftan oyunun yeni sürümü bu yıl Xbox Series X/S ve PC için geliyor. Microsoft Flight Simulator 2024’ün farklı havacılık temelli işlere daha fazla ağırlık vereceği belirtiliyor.
 
Dune fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Microsoft Flight Simulator Microsoft 2020 Xbox One PC
Dead Island: Riptide Definitive Edition Steam'de Ücretsiz! Spider-Man 2 PC Sistem Gereksinimleri: Mod Geliştiricilerinden

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft Flight Simulator
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız