Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mayıs 2023'te çıkış yapacak tüm Nintendo Switch oyunları

 
 
Mayıs ayı içerisinde çıkış yapacak birçok Switch oyunu yer alıyor. Çıkış yapacak oyunların tam listesini aşağıdan görebilirsiniz.
 
Tam Liste:

- 1 Mayıs: Final Fantasy Pixel Remaster: FF35th Anniversary Edition (PS4, Switch)
- 2 Mayıs: Toziuha Night: Dracula's Revenge (Switch)
- 3 Mayıs: Color Pals (Switch)
- 3 Mayıs: Super Dungeon Maker (Switch, PC)
- 3 Mayıs: Weeping Willow (XBX/S, XBO, PC)
- 4 Mayıs: Jigsaw Puzzle Fever (Switch)
- 4 Mayıs: Mia and the Dragon Princess (Switch, PC)
- 4 Mayıs: No Place Like Home (Switch)
- 4 Mayıs: Pathfinders: Memories (Switch)
- 4: Mayıs The Shooting Range 3D: Shooting Gallery Simulator (Switch)
- 4 Mayıs: Urbek City Builder (Switch)
- 5 Mayıs: Duru - About Mole Rats and Depression (Switch, PC)
- 6 Mayıs: Scrap Bolts (Switch)
- 8 Mayıs: Poosh XL (Switch, PC)
- 9 Mayıs: Dokapon Kingdom: Connect (Switch)
- 10 Mayıs: Garden Simulator (Switch)
- 11 Mayıs: Elemental War 2 (Switch)
- 11 Mayıs: Leap From Hell (Switch)
- 11 Mayıs: Fuga: Melodies of Steel 2 (PS5, PS4, XBX/S, XBO, Switch, PC)
- 11 Mayıs: Local News with Cliff Rockslide (Switch)
- 11 Mayıs: Murderous Muses (Switch)
- 11 Mayıs: Pretty Girls 2048 Strike (Switch)
- 11 Mayıs: TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 (PS5, PS4, XBX/S, XBO, Switch, PC)
- 12 Mayıs: Family Fun Night (Switch)
- 12 Mayıs: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (Switch)
- 12 Mayıs: Toziuha Night: Dracula's Revenge (Switch)
- 16 Mayıs: Lego 2K Drive (PS5, PS4, XBX/S, XBO, Switch, PC)
- 17 Mayıs: Daymare: 1994 Sandcastle (PS5, PS4, XBX/S, XBO, Switch)
- 17 Mayıs: Under the Warehouse (Switch)
- 18 Mayıs: Murtop (Switch, PC)
- 18 Mayıs: Winter's Wish: Spirits of Edo (Switch)
- 19 Mayıs: Alchemic Cutie (PS4, Switch)
- 23 Mayıs: Farming Simulator 23 (Switch)
- 23 Mayıs: Monster Menu: The Scavenger's Cookbook (PS5, PS4, Switch)
- 23 Mayıs: Puzzle Bobble Everybubble! (Switch)
- 23 Mayıs: Warhammer 40,000: Boltgun (PS5, PS4, XBX/S, XBO, Switch, PC)
- 25 Mayıs: Akai Ito HD Remaster (Switch)
- 25 Mayıs: Aoi Shiro HD Remaster (Switch)
- 25 Mayıs: Bat Boy (PS5, PS4, XBX/S, XBO, Switch, PC)
- 25 Mayıs: Do Not Feed the Monkeys 2099 (Switch, PC)
- 25 Mayıs: Fuyukara, Kururu. (Switch)
- 25 Mayıs: Hello Kitty and Friends: Happiness Parade (Switch)
- 25 Mayıs: Hush Hush (Switch)
- 25 Mayıs: Kizuna AI - Touch the Beat! (PS5, PS4, Switch, PC)
- 26 Mayıs: Fitness Circuit (Switch)
- 30 Mayıs: Farworld Pioneers (PS5, PS4, XBX/S, XBO, Switch, PC)
- 31 Mayıs: Potion Craft: Alchemist Simulator (Switch)
- 31 Mayıs: Undying (Switch) 
 
- Farming Simulator 23 (23 Mayıs: Switch, çiftçilik, simülasyon, yönetim)
 
 

Giants Software tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan çiftçilik, simülasyon, yönetim oyunu Farming Simulator 23, 23 Mayıs'ta Switch konsoluna geliyor. Çiftliğimizi kurabileceğimiz ve her türlü tarım ürünü yetiştirebileceğimiz bu yapım içerisinde geniş bir macera bizleri bekliyor olacak. Oyunda detaylı simülasyon unsurları ve yönetim ögeleri yer alacak. Bu unsurları ve öğeleri tamamen kendimiz kullanabileceğiz ve oyundaki tüm çiftlik unsurlarını tek tek elden geçirebileceğiz. Oyun içerisinde isminden de anlaşılacağı gibi kendimize ait bir çiftliğimiz bulunacak, bu çiftliğimizi dilediğimiz gibi genişletecek ve istediğimiz gibi de büyütebileceğiz.

Detaylı simülasyon deneyimi yaşayabildiğimiz bu yapım içerisinde modern bir tarım merkezi kurmaya çalışacak. Bu tarım merkezi ile beraber istediğimiz ürünü yetiştirmeye, istediğimiz ürünü büyütmeye ve hasat etmeye başlayacağız. Oyunda çiftliğimizin yapısını, dekorunu ve genişliğini değiştirebilecek, istediğimiz gibi tüm detaylara hakim olabileceğiz. Oyunda büyüklük küçüklü birçok detay bizleri bekliyor olacak ve en büyüğünden en küçük detayına kadar tamamen kontrol bizde olacak. Dolayısıyla bu tarz simülasyon oyunlarda çok fazla detay yer alıyor ve bu yapımda da her türlü detay bizim elimizde.
 
 

Oyun içerisinde büyük bir çiftlik yer alacak ve bu çiftliği istediğimiz gibi geliştirebilecek ve büyütebileceğiz. Öncelikle çiftlik içerisinde hasat yapabilecek, burada çeşitli hayvanlar yetiştirebilecek, kendi ürünlerinizi istediğimiz gibi envanterimize atacak ve depomuza yollayabileceğiz. Bunun yanı sıra ürünlerimizi yönetecek ve hangi ürünlerin sağlam hangi ürünlerin tarihi geçecek olduğuna karar verecek ek olarak mevsim geçişleri bulunacak ve bu mevsim geçişleriyle beraber hasadın şekli değişecek ve biz de bu şekil değiştiren unsurlara da dikkat etmemiz gerekecek.

Farklı zorlukların yer aldığı bu yapının içerisinde her bir zorluğu aşmak için çeşitli hamlelerde bulunabilecek, tarımın ince detaylarını öğrenebilecek ve tarım üzerinde ustalaşmaya başlayacağız. Oyun içerisinde yine tarım alanlarını sürmek ve hasat etmek için çeşitli araçlar bulunacak ve bu araçlar gerçeğe yakın bir şekilde karşımıza çıkacak. Orijinal lisanslı bir araç listesinin yer aldığı bu yapım içerisinde belirli miktarlarda paralar kazanarak bu araçlara erişebilecek, bu araçları tarım arazileri üzerinde kullanabilecek ve hem yetiştirme hızımızı arttıracak hem de hasat etme hızımız yükselteceğiz. Böylece daha fazla miktarlarda para kazanabileceğiz.
 
 

Farming Simulator 23 içerisinde para kazanmak oldukça önem arz edecek. Çünkü kazandığımız parayla beraber yeni tarım ürünlerinin kilidini açabilecek bunun yanı sıra yeni araçların kilidini de açarak bunları bünyemize dahil edebileceğiz. Bu araçlarla beraber hem daha hızlı bir şekilde çiftliğimizi geliştirebilecek hem de kendi toprağımızı daha verimli bir şekilde işleyebileceğiz. Araçlar oyun içerisinde çok önem arz edecek çünkü bir kişinin toprağa sürmesi ile bir aracın toplu bir şekilde bir alanı hızlı bir şekilde sürmesi oldukça fark ediyor. Dolayısıyla araçların kendi çiftliğinizde olması oldukça önemli. Bu araçların da kendine ait çeşitli detayları bulunacak yani oyun içerisinde düşük verimli araçlardan yüksek verimli araçlara kadar çeşitli araç markaları yer alacak. Bu markalardan istediğinizi seçebilecek ve kendi kazandığınız paraya göre de bu araçları satın alabileceksiniz.

Tarım merkezi kurmak için atıldığımız bu yapım içerisinde sadece tarım ürünleri değil hayvancılık, ormancılık ve daha fazlası yer alacak. Dolayısıyla oyunda ek olarak yapabileceğimiz çok fazla unsur bulunacak. Oyun içerisinde tarım dışında yapabileceğimiz hayvancılıkla beraber çeşitli hayvanlar besleyebilecek, yeni kümesler ve yapılar inşa edilecek ve hayvanları buraya yerleştirebileceğiz. Hayvanların yine bakım masraflarını bizzat biz karşılayabilecek, onların yemlerini yiyeceklerini tedarik edebilecek ve yeni hayvanların doğmasına vesile olabileceğiz. Oyun içerisinde istediğimiz hayvan türlerini besleyebilecek ve onları çiftliğimize dahil edebileceğiz. İneklerden koyunlara kadar birçok hayvan türü bulunacak ve bu hayvanlardan istediğimizi kendi çiftliğimize yerleştirerek istediğimiz gibi besleyebilecek ve büyütebileceğiz ve onların hem etinden hem de üstünden yararlanabileceğiz.
 
 

Farming Simulator 23  içerisinde seriden aşina olduğunu çeşitli özellikler yer alacak. Bunun yanı sıra yeni mekanikler ve içerikler de bizlere aktarılacak. Elbette bir seri haline gelen bu çiftçilik simülasyon serisinde her bir yeni oyunla beraber yeni özellikler bizlere sunuluyor. Dolayısıyla bu yeni sürüm içerisinde de yapabileceğimiz oldukça fazla iş yer alıyor.

Serinin yeni oyunuyla beraber kendi çiftlik merkezimizi kurabilecek, bu çiftlik merkezi ile beraber işlerimizi genişletebilecek ve daha fazla para kazanabileceğiz. Oyunda yine yüzün üzerinde satın alabileceğimiz ve kullanabileceğimiz çeşitli araçlar bulunacak bunun yanı sıra 400'den fazla makine yer alacak ve bu makinelerle beraber çiftliğimizi daha verimli ve daha kazanabilir hale getirebileceğiz. Bunun dışında oyun içerisinde kurabileceğimiz çeşitli seralar ve kovanlar bulunacak. Bu seralar ve kovanlar aracılığıyla da kendi çiftliğimizi daha verimli hale getirebilecek ve yapabileceğimiz işleri daha da çeşitlendirebileceğiz.
 
 

Farming Simulator 23 içerisinde bizlere geniş bir özgürlük sunulacak ve bu özgürlük kapsamında kendi çiftlik imparatorluğumuzu kurabilecek ve bu kapsamda istediğimiz her şeyi yapabileceğiz. Oyunda her bir oyuncu farklı farklı deneyim elde edebilecek çünkü her bir oyuncu bu oyun içerisinde farklı bir noktaya doğru odaklanabilecek ve o noktadan ilerleyebilecek. Dolayısıyla oyunda herkes farklı bir deneyim elde ederek kendi çiftlik imparatorluğunu farklı şekilde büyütebilecek ve oyun içerisine dahil edebilecek.

Bu tarz simülasyon oyunlarında yukarıda da bahsettiğim gibi oldukça fazla detay bulunuyor. Dolayısıyla bu yapımda da bizleri detaylı bir içerik bekliyor diyebilirim. Oyun içerisinde çiftliğimizin her bir detayını kendi elimizle bizzat kontrol edebiliyor bunun yanı sıra çiftliği genişletebiliyor ve toprakları daha da verimli hale getirebiliyoruz. Tabii bunları yapmak için de kazandığımız paralarla beraber çeşitli alışverişler yapabiliyor ve bu alışverişlerle beraber hem yeni tarım ürünleri alabiliyor hem de yeni araçlarla beraber kendi ekipmanlarımızı genişletebiliyoruz. Oyunda yine kullanabileceğimiz ekipmanları geliştirebiliyor bu ekipmanları daha da fazla kullanabiliyor ve hızlı bir şekilde büyümeye başlayabiliyoruz.
 
 

Oyun içerisinde bulunan her bir detay oldukça önem arz ediyor. Her bir detayı tek tek kontrol edebildiğimiz bu oyuna ilk etapta alışması belki de zor gelebiliyor ancak daha sonraki süreçte küçük detaylara hakim olduğunuz zaman daha eğlenceli ve daha sürükleyici bir deneyim elde ediyoruz diyebilirim. Serinin hayranları ve oyuncuları bu yapıma göz atabilir dolayısıyla oyun ay sonunda konsol oyuncularına sunulmaya hazırlanıyor.

Çiftçilik simülasyon oyna oyunu Farming Simulator 23, 3 Mayıs tarihinde Switch konsoluna çıkış yapmaya hazırlanıyor. Konsol üzerinde oyunu istediğiniz gibi oynayabilecek ve bu sayede her bir noktadan bu oyunu deneyimleyebileceksiniz. Bu konsolun artısı sizin de bildiğiniz gibi ister seyahatlerinizde isterseniz de uzanarak istediğiniz şekilde çeşitli oyunları deneyimleyebiliyor ve bu sayede dilediğiniz  yerden oyunlara erişme imkanınız bulunabiliyor. Dolayısıyla bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu yapama bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyunu Switch konsol fiyatı ise 44.99 dolar.

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun listeleri en çok oynanan oyunlar
Mayıs ayının son haftasında çıkış yapacak PC oyunları: 23-30 Mayıs 2023 #3 Submerged: Hidden Depths - İnceleme

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Listeleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız