Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8 için Claudio Serafino Karakter Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Bandai Namco, dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Bu oynanış fragmanında oynanabilir karakter Claudio Serafino yer alıyor ve karakterin animasyonlarına, görünüşüne, hareketlerine ve daha fazlasına bir bakış atabiliyoruz.
 
Hala bir çıkış tarihi yok
 
 
 
Tekken 8 şu anda PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için geliştiriliyor. Bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Köklü bir seri olarak karşımıza çıkan Tekken'in yeni oyunu son teknoloji grafikler ve güçlü yeni rakiplerle geri dönmeye hazırlanıyor. 
 
Yönetmen Katsuhiro Harada'ya göre Tekken 8'in oynanışında şiddetin dozu biraz daha artış gösterecek ve vahşi karşılaşmalar bizlere sunulacak. Tekken artık üst düzey bir e-spor oyunu olarak kabul edildiğinden, sahne yıkımına, karakter tepkilerine ve oynanışa çok daha önem verilecek. Seyri zevki açısından eğlenceli bir yapının bizlere sunulması hedeflenecek.
 
Claudio Serafino oynanış fragmanı
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Tekken 8
FromSoftware'in Yeni Oyunu Armored Core 6 için Resmi Hikaye Fragmanı Yayınlandı Marvel’s Spider-Man 2 için Hikaye Fragmanı Yayınlandı: Yeni PS5 Paketi de Geliyor

Dhalsim

21.7.2023 14:25:46

+1
Tekken, tekken oynanmaz esprisini yaparlardı bazı aklı evveller. İğrençmiş yine anladım. Yazarken utandım, ufak bi bilgi işte..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız