Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Midnight Suns, 2022'nin ikinci Yarısına Ertelendi

 
 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Firaxis Games, Marvel's Midnight Suns'ı önceden planlanan Mart 2022 çıkış tarihinden 2022'nin ikinci yarısına ertelediğini duyurdu. Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için piyasaya sürülecek.
 
Erteleme hakkında ekip şunları söyledi:
 
Marvel's Midnight Suns için ne kadar heyecanlı olduğunuzu gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Marvel's Midnight Suns, ekip için gerçek bir rüya projesi ve Marvel Evreninde yeni bir şeyler oluşturmanın heyecanı içerisindeyiz.
 
Çıkış tarihini 2022'nin ikinci yarısına almak bizim için çok zor bir karardı. Birçok hayran, oyunu kısa süre sonra oynayacak olmasından dolayı heyecanlıydı ve bu karar bizim için hiç kolay değildi. Mümkün olan en iyi Marvel deneyimini sizlere sunmak için oyunu ertelemek zorunda kaldık. 
 
Anlayışınız için teşekkürler. Siz dünyanın en iyi hayranlarısınız. 
 
Marvel's Midnight Suns, Marvel Evreni'nin karanlık yüzünde geçen yeni bir taktik RPG oyunudur. Şeytanların Annesi Lilith'in efendisini yeniden canlandırmasını ve dünyanın sonunu getirmesini engellemek için şeytani güçlere karşı savaşırken Iron Man, Wolverine, Ghost Rider ve Blade gibi ikonik kahramanlarla takım olun ve onların arasına katılın. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo aksiyon macerai strateji taktik
Klasik Shoot 'em up Oyunu Gynoug 12 Kasım'da Konsollara Geliyor Nişancı Oyunu Thunder Tier One 7 Aralık'ta Çıkış Yapacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mahsur kalan adam

4.11.2021 22:52:58

0
Switchte oynadım biraz iyi değildi Ben tam izometrik xcom tarzı bekliyordum

BSC Misafiri

4.11.2021 14:49:00

0
Bununla birlikte bir de gerçek zamanlı combat oyunu olan Marvel Ultimate Alliance 3 Switch dışındaki diğer platformlara da gelse güzel olur ( Resmi olarak ) .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Midnight Suns ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız