Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Avengers'taki Thor'un Yeni Kostümü Tanıtıldı

 
Disney'de kurulan Marvel Sinematik Evreni ile dünya çapında en popüler yapımlardan olan Avengers'ın bildiğiniz gibi Square Enix tarafından oyunu geliştiriliyor. İlk duyurulduğunda karakterlerin görünüşleri ve yapmaya çalıştıkları işin zorluğundan dolayı bazı eleştiriler olmuştu.
 
Geçtiğimiz aylarda yayınlanan oynanış videolarıyla insanları şaşırtan Marvel's Avengers, oynanabilir karakterlerin fazlalığına rağmen çeşitlilik konusunda özenle uğraşıyor gibi duruyor.
 
Çeşitlilik konusundaki bir diğer faktör ise karakterin görünümünü istediğimiz gibi şekillendirebilmemiz. Bunun dışında ise oyunda daha önce çizgi roman veya filmlerden hatırlayabileceğimiz hazır kostümler bulunuyor. Yeni tanıtım videosuna göre bu kostümlerden birisi de Thor'un "King Thor" kostümü. King Thor ilk kez 1998 yılında gözükmüştü.
 
Marvel's Avengers 15 Mayıs 2020 tarihinde; PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için piyasaya sürülecek. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Marvel's Avengers Square Enix Crystal Dynamics Eidos Montreal
Ghost Recon Breakpoint'ten Oyun İçi Mikro Ödemeler Kaldırıldı Ghostbusters: The Video Game Remastered Çıkış Fragmanı

-OdATA-

4.10.2019 22:07:44

+1
Geleneksel olmuş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Avengers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız