Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost Recon Breakpoint'ten Oyun İçi Mikro Ödemeler Kaldırıldı

 
Ghost Recon serisinin yeni oyunu Ghost Recon Breakpoint bugün itibariyle erişilebilir durumda. Oyun çıkışının son döneminde oldukça eleştirilmişti ve en fazla eleştirilen nokta oyunun içindeki mikro ödemeler. Ücret ödenerek karakter gelişimini hızlandıran bu ödemeler, oyundan kaldırıldı.
 
Oyunun tamamen çıkışıyla birlikte oyundan kaldırılan mikro ödemeler için oyuncular oldukça tepkiliydi. Oyunun erken erişim sürümlerinde mikro ödemelerin bulunması haliyle tüm oyuncuları, oyun çıkınca da mikro ödemelerin bulunacağı yönünde bir düşünceye itti. 
 
Karakter gelimi için bulunan mikro ödemelerin kaldırılmasıyla ilgili Ubisoft, bunun bir hatadan dolayı kaynaklandığını ve gelmesi gerekenden erken geldiğini söyledi. Bu demek oluyor ki ilerleyen dönemde mikro ödemeler geri dönecek. Firmanın bu durum hakkında açıklaması ise, "Mikro ödemeleri oyuna ilerleyen süreçte getirmeyi planlıyorduk, bunun sebebi oyun için fazla vakti olmayan oyuncuları diğer oyuncularla eşit hale getirmek." oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Ubisoft
Resident Evil 2'den Leon ve Claire Monster Hunter Dünyasına Konuk Oluyor Marvel's Avengers'taki Thor'un Yeni Kostümü Tanıtıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

5.10.2019 15:31:16

0
Gamespot incelemesi şu an devam ediyor diyor ama anlık puan 4/10.. İnceleme tamamlanınca da çok fark olacağını zannetmiyorum. VG47 1/5 vermiş. MSPPowerUser diye bir sitede 3/10 vermiş. IGN.US den hala ses seda yok.. Ama oyunun durumu çok kötü. Düşman zekasını beğenmemişler. Hayatta kalma ögelerini yapmasanızda olur diyorlar ve tam geliştirilmeden hayatta kalma ögelerini oyuna koymuşlar diyorlar. Microtransactions olayını beğenmemişler. Alet edavat, üstünüze eşya bulma işini ise çok zaman alıyor diye eleştirmişler. Oyundaki bazı yeni fikirleri gereksiz, duygusuz bulmuşlar. Headshot olayını beğenmişler. Düşmanları takip edip baskın yapmayı beğenmişler.. bu kadar. kısacası oyun yerlerde gözüküyor.

Philipp_Plein

4.10.2019 23:08:51

+2
Meta puanı yerlerde oyuncular hakkını vermiş ve Ubi geri adım atmış, böyle rezil olursunuz işte dini imanı para olmuş hepsinin.

BSC Misafiri

4.10.2019 22:19:05

0
Ayni tepki yeni gelecek Cod oyunu icinde yapilmali adamlar iyun modunu sisteme ozel ayirip satmis.Activision ubi ea vb kan emici firmalarin burnunj anca oyuncar surterse akillanacak.

Oguz_Cole

4.10.2019 21:06:30

0
İnsanları resmen kandırıyorlar açık açık yalan söylüyorlar aynısını activision ve daha birçok yayıncı yapıyor oyunu loot box olmadan çıkarıyor ki incelemeler yüksek olsun loot box yok densin 1-2 ay sonra yapıştır, en yakın örneği crash team racing. Amaçta belli o kadar süre içinde zaten oyunu deneyip beğenmeyen gider satışlar azalır sonra kalanları bu şekilde yolar daha da fazla kazanç elde ederiz, oyunlarına para verip beğenerek oynayan oyuncuları resmen cezalandırıyorlar şaka gibi.

BSC Misafiri

4.10.2019 20:16:51

0
Şu tür haberler sevindiriyor beni. Aklı çalışan ve amacı sadece eğlenmek olan bir oyuncu kitlesi hala var demek.. Ve tepki de verebiliyorlar.. Umut verici.

khyrasothemis

4.10.2019 20:11:13

0
Son bir haftadir youtube dan buyuk bir linc vardi bu konu hakkinda. Buyuk ihtimal Ubisoft geri adim atti. Ilerleyen surecte getirmeyi dusunuyorduk hikaye bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız