Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix, Marvel's Avengers'ın Desteğini Sonlandırıyor: Yeni Güncelleme Artık Gelmeyecek

 
 
Crystal Dynamics, Eidos-Montréal ve Nixxes ekipleri tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan süper kahraman temalı aksiyon rol yapma oyunu Marvel's Avengers'ın içerik desteği artık sona eriyor. Büyük umutlarla piyasaya sürülen ve güçlü bir markayı arkasına alan yapım, ne yazık ki umduğunu bulamadı. Oyunun Steam incelemeleri şu anda karışık durumda.
 
30 Eylül'de oyunun desteği sona eriyor
 
 
 
Square Enix, aksiyon rol yapma oyunu Marvel's Avengers'ın desteğinin 30 Eylül'de sonlanacağını açıkladı. Oyunun son içerik güncellemesi (Update 2.8) 31 Mart'ta yayınlanacak. Bu tarihten itibaren oyun için artık içerik güncellemesi yayınlanmayacak.
 
Square Enix, 30 Eylül'de resmi desteğin sona ermesinden sonra hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modların oynanabileceğini belirtti. Bunun yanı sıra tüm kozmetik içeriğinin tüm oyunculara ücretsiz olarak sunulacağını açıkladı.
 
2020 yılında çıkış yapan oyun için artık yolun sonuna gelindiği ortada. Bu sürece kadar desteklenen ve yeni içerikler eklenen Marvel's Avengers'ın geliştiricisi Crystal Dynamics, artık diğer projelerine odaklanacak. Siz bu oyun ve yaşanan gelişmeler hakkında neler düşünüyorsunuz?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Marvel's Avengers Square Enix Crystal Dynamics Eidos Montreal
STALKER 2 için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı: Oldukça İlgi Çekici Görünüyor Dead Space Remake'in ilk 2 Saati Sızdırıldı: Video Her An Kaldırılabilir!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.1.2023 09:54:24

+1
Ohhh ders olsun bütün firmalara ibret olsunda bi daha aynı haltı yemesinler.

BSC Misafiri

22.1.2023 21:51:43

+4
Ulan son bir kaç yıldır yol haritası paylaşılmadı, "oyuna yeni içerik gelmiyor, güncelleme desteğini çektiniz mi?" diye kaç kere oyuncular sordu "öyle bir şey yok, yeni karakterler, içerikler gelmeye devam edilecek" dendi ama sonuç ortada. Single oynayıp arkasında yatan emeği gördükçe üzülüyorum ama sırf servis tabanlı yapmak için oyunu hiç ettiler...

Grafitty-G

22.1.2023 16:19:32

+5
Single olsaydı Stray çöpünün övüldüğü ortamda kendine yer bulabilirdi, takım elbiseli abiler yine bir oyunun daha içine etti tebrikler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Avengers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız