Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario Party ve Mario Party 2, Nintendo Switch Online'a Geliyor

 
 
Nintendo, Mario Party ve Mario Party 2'yi Nintendo 64 - Nintendo Switch Online abonelik hizmetine 2 Kasım'da ekleyeceğini duyurdu. Nintendo Switch Online, Switch konsollarına özel olarak sunulan abonelik hizmeti.
 
 
 
Mario Party
 
Mario Party, Hudson Soft ve daha sonra NDcube tarafından geliştirilen ve Nintendo tarafından yayınlanan bir parti video oyunu serisidir. 
 
Mario Party 2 
 
Mario Party 2, 1999 yılında Hudson Soft tarafından geliştirilen ve Nintendo tarafından yayınlanan bir parti video oyunudur. Oyun, Mario Party serisinin ikinci oyunu olup Aralık 1999 tarihinde Japonya ve Ocak 2000 tarihinde ABD'de Nintendo 64 için piyasaya sürüldü. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
One Piece Odyssey için Alabasta Oynanış Videosu Yayınlandı Fallout 4'ün DLC Boyutundaki London Modu için Yeni Video Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arnavut_efe

25.10.2022 12:04:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Değerli Nintendo severler sonsuza kadar aynı oyunları bozuk plak gibi oynayacaksınız. Size ücretli online sistemde güncel oyun moyun yok diğer rakip firmalardaki gibi.
Nintendo nun her oyununda farklı fizik motorları kullanıldığını birsürü yenilikler eklendiğini görebilirsin hiçbirisi birbirinin aynısı oyunlar değil oynamadan anlayamazsın... Ben nostalji olsun diye çok açıp oynuyorum online membership teki oyunları, beni rahatsız etmiyor verdiği oyunlar. Ayrıca seviliyorki oyunlar hala Nintendo satışları ciddi boyutlarda :)) Sen birbirinin aynısı sinematik oyunlardan sıkılmadıysan bizde sıkılmayız merak etme, ben ps5 aldıktan sonra sinematik oyunlara ne kadar doyduğumu anladım ve satıp switch aldım hiçte pişman değilim

BSC Misafiri

23.10.2022 22:06:27

0
Değerli Nintendo severler sonsuza kadar aynı oyunları bozuk plak gibi oynayacaksınız. Size ücretli online sistemde güncel oyun moyun yok diğer rakip firmalardaki gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız