Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Madagascar 3'ün Tanıtım Videosu Yayınlandı

 
     Bulundukları hayvanat bahçesinden kaçtıkları andan itibaren başları beladan kurtulmayan dört kafadarımız Alex, Melman, Gloria ve Mart, serinin üçüncü yapımında da New York'taki huzuru bulmak için yollara düşüyor.

      Çıktıkları bu macerada yolları büyük bir sirk ile kesişen kahramanlarımız, burada hünerlerini sergilemek zorunda kalıyor. Zaten oyunun bu tanıtım videosuna baktığımızda da farklı karakterlere göre farklı oynanış dinamiklerinin kullanıldığını görüyoruz.
 
     Co-op multiplayer modlarıyla da dikkat çeken Madagascar 3'te seride karşımıza çıkan bir çok karakter yer aldığı gibi oynanışta dört farklı karakteri de yönlendirme şansını yakalayacağız. Ana senaryo dışında birçok mini oyuna da yer verilen Madagascar 3, haziran ayının ilk haftasında karşımıza çıkacak. Oyunun bu tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Madagascar 3 Europe's Most Wanted PS3 Xbox 360 Wii 3DS DS Vita Namco Bandai MonkeyBar Games
Thief 4, Gizlilikten Çok Daha Fazlasını Sunacak Killing Floor Gold Edition Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

E_Aydin35

20.4.2012 00:40:58

0
Madagastar sirk'de bir nevi güzel bir senaryo yapılmış, zaen artık bu deli hayvanların daha ne yapabileceklerini falan düşünüyordum çok zevkli olacağı ve sirklerde neler yapabileceğimizi düşünüyorumda çok güzel olucak..

BSC Misafiri

19.4.2012 22:56:20

0
Yaaaa Vita'ya genemi çıkmıyacak künyede göremedim bu sony de napmaya calışıyo hep bütün oyunları ps3 e cıkartıyo sonrada vitayı alan hiç kimse olmuyo ben daha cıktığı gün aldım vitayı pişmanım aldığıma yani :/

BSC Misafiri

19.4.2012 21:44:31

+2
Bilgisayarla ne alıp veremedikleri varsa anlamadım. Künyeye baktım lanet olsun demeden geçemedim . Çünkü ps3 , xbox360 , wii , ds , 3ds , vıta varken neden pc yok ? Pc ye çıksaydı n'olurdu ?

MuzSuyu

19.4.2012 18:24:25

0
Madagascar serisini her alanda seviyordum zaten. Bu alanda da gayet eğlenceli oyunları var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Madagascar 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız