Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Thief 4, Gizlilikten Çok Daha Fazlasını Sunacak


   Eidos Montreal'den Stephane D'Astous, OXM ile yaptığı röportajda Thief 4'ü "gizlilik unsurlarından çok daha fazlasını sunacak" diye yorumladı.
 
   İlk olarak 2009 mayısında duyurulan ve 2004'de çıkan son oyunu Deadly Shadows'dan bu yana hayranları tarafından dört gözle beklenen Thief 4, tıpkı Deus Ex'de olduğu gibi yeni içerikler, oyunu popüler kılan klasik detaylarla harmanlanacak:
 
"Oyuna farklı bir tat verecek olan her türden çalışanımız var. Bu efsanevi ismi yeniden canlandırmak için zorlu bir yoldan geçiyoruz. Ancak biz Thief'i daha çok yeni bir oyunmuş gibi algılayarak hareket ediyor, aynı zamanda temelinde oyuncuya kendini sevdiren yapısını koruyarak bir oyun ortaya çıkarmak için çabalıyoruz. Tıpkı Deus Ex'de olduğu gibi. Deus Ex gibi Thief'de  yeniden uyanışın bir parçası olacak. Her seferinde aynı şeyi sunmak istemiyoruz. Bizim düşüncemizde her zaman için masaya yeni şeyler koymak önemlidir."
 
Unreal Engine 3 motoruyla geliştirilen Thief 4'ün çıkış tarihi henüz netleşmiş değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG thief xbox 360 ps3 pc eidos deus ex
Prey 2 İptal Edilmedi! Madagascar 3'ün Tanıtım Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Quadhros

23.4.2012 19:07:12

0
Thief'in gönlümüzdeki yeri çok çok ayrıdır.. 3 oyunuda çok ayrı kalitelerde ve bağımlılık yapıcı oyunlardı.. Ama bu "gizlilik unsurlarından çok daha fazlasını sunacak" lafı beni biraz işkillendirdi, Eidos ne gerek böyle şeylere.. İnsanlar sizden ilk oyunun özüne bağlı, kurallarına uyduğunuz yeni bir oyun bekliyor hepsi bu.. Yeni şeyler eklemeniz seriye ne katacak ne götürecek? Boş yere kumar oynamanın ne gereği var ki? Yazık böylesine bir efsaneye zarar vermeyin lütfen, dediğim gibi Thief serilerinin yeri birçok oyuncunun gönlünde çok ayrı yerlerdedir.. Neyse merakla bekliyorum oyunu, umarım ön yargılarımda hatalı çıkarım..

musAKka

20.4.2012 10:08:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: atahan12 Önceki oyunlar güzeldi.Gizlilik öğeleri genellikle güzel olsa da farkedilince yapılacak neredeyse hiçbirşey yoktu.Kötü dövüş sistmeinden dolayı kaçıp saklanmaktan fazla seçeneğimiz olmuyordu.
Aslında ben dövüş sistemini çok beğenirdim. Sonuçta bir Rambo değiliz ki 3-4 kişi aynı anda bizi görünce patır patır öldürelim adamları. Zaten o kaçma, saklanma zorunluluğuydu bizi strese sokan. Yoksa dövüşerek herkesi öldürebilsek standart bir TPS ya da FPS olmanın önüne geçemezdi Thief serisi. Eski çizgisini koruması dileğiyle...

BSC Misafiri

19.4.2012 21:45:42

0
oyunun amacı gizlilikti bunu bozmazlar umarım ve bir çok aksiyon ve macera sahnesi lazım azcık dövüşek filan ne bilim. birazcık iş görsün . diyer oyunları gibi bot gibi damdan düşmeler çıkışlar botca böle sapkınlık olmasın. yani taaaaaa yıllar sonra tekrar yenisi yapılıyor olabilir ama yıl 2012 biraz özen plz :D

Wayward Son

19.4.2012 20:26:03

0
DE'de ''gölge'' kavramı es geçilmişti ama bilinçli olarak Thief'e saklandığını düşünüyorum. Harika bir oyun çıkaracaklarına hiç bir şüphem yok.

atahan12

19.4.2012 20:20:30

0
Önceki oyunlar güzeldi.Gizlilik öğeleri genellikle güzel olsa da farkedilince yapılacak neredeyse hiçbirşey yoktu.Kötü dövüş sistmeinden dolayı kaçıp saklanmaktan fazla seçeneğimiz olmuyordu.

alito

19.4.2012 19:03:36

0
merakla bekliyorum. bu kadar zamandan sonra güzel bir oyun daha ortaya koyacaklarını hissediyorum, umarım yanılmam.

Lordhako

19.4.2012 18:27:40

0
Deus Ex gibi mi ? Ozaman tek kelime ; Mükemmel olucak...

BSC Misafiri

19.4.2012 18:11:40

-10
deus ex gibi olacaksa hiç olmasın

I3uRocKSiyoN

19.4.2012 17:51:59

0
Bocalamazlarsa eğer çok sağlam oyun olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Thief ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız