Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Macera Oyunu Iron's Hot 9 Kasım'da Konsollar ve PC için Çıkış Yapacak

 
 
Yayıncı Humble Games ve geliştirici Bontemps Games, macera oyunu Iron's Hot'ın 9 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam ve Humble Store üzerinden çıkacağını duyurdu.
 
Ellian'ın uzak diyarında, efsanevi zanaatkarlar zanaatlarını mükemmelleştirmek için yüzyıllardır bir araya geliyorlar. Şimdi onlara katılma sırası sizde.
 
Gizem, zeka ve çekicilikle bir araya getirilmiş kurnaz bir macera olan While the Iron's Hot'ta usta olma arayışında bir kalfalık demircinin çizmelerine adım atın. Demircilik becerilerinizi geliştirmek ve yaratılacak enfes yeni öğeleri keşfetmek için metal eserler oluşturun, eritin ve birleştirin. Kaynaklar, hazineler, bulmacalar ve kendi motifleri ve tasarımlarıyla diğer zanaatkarlarla dolu bir adayı keşfedin.
 
Ellian'ın uzun süredir terk edilmiş olan demirci köyünün harabelerini eski ihtişamına kavuşturmak için yeniden inşa edin ve kendi zanaat yeteneklerinizi geliştirin ve sonunda gerçek bir demirci ustası olun.
 
Fragman Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Macera Oyunu Iron's Hot PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch PC
Neo Berlin 2087 için "Hikaye ve Oynanış" Fragmanı Yayınlandı Mega Man Serisine Yeni Bir Oyun Ekleniyor: Mega Man X DiVE Offline PC ve Mobile Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız