Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MW 3 ve Black Ops Haritaları Yarı Fiyata Satışta

 
    Activision, Amerika'nın özgürlük gününe özel bir indirimle karşımızda. 4 Temmuz, yani Amerika'nın özgürlük gününde Call of Duty: Modern Warfare 3'ün ve Call of Duty: Black Ops'un tüm haritaları, tüm platformlarda yarı fiyatına satılıyor.
 
    3 ve 9 Temmuz tarihleri arası için geçerli is olan bu promosyon için tek yapmanız gereken Xbox Live'den, PSN'den ve Steam'den yapımların haritalarına ulaşmak ve yarı fiyatın keyfini çıkarmak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Callofduty Call of Duty: Modern Warfare 3 indirim promosyon MW3 Activision Sladgehammer Infinity Ward PC PS3 Xbox 360 Wii DS FPS
Greg Goodrich: "Frostbite 2 Tam Bir Canavar!" Call of Duty Online'dan İlk Görüntüler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gesso

4.7.2012 13:16:32

-1
Mw3 Collection 2 daha yeni çıktı. Daha yeni 15 dolar ödediğim oyun lap diye yarı fiyatına düşmesi tuhaf oldu. Bunu haritaların kötü olmasını da bağlayabiliriz tabii. Şahsen ben Oasis dışında ki haritaları hiç beğenmedim. Black Ops haritalarında indirimden nasibini alması iyi ama Black Ops haritaları için %50 indirim yetmez. %75 filan yapmaları lazım çünkü oyunda bir tane DLC haritası bulamıyorsunuz.

Cpt. Miller

4.7.2012 08:05:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: Megas Red Zombi modu severler hiç kaçırmasın!
Dlc'ler aslında en fazla bu fiyatdan satılmalı, daha önce zombie için Escalation ve Rezurrection dlc'lerini almıştım, şimdi de uygun fiyatlı olduğu için First Strike dlc'sini alacağım oradaki zombie haritası da güzel.

Megas Red

4.7.2012 03:40:48

0
Zombi modu severler hiç kaçırmasın!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
311 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız