Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MW3'de 1.600'den Fazla Hileci Banlandı

Oyuncular özellikle Modern Warfare 2'nin PC sürümünde hilecilerden çok çekmişti.

     Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare 3'ün multiplayer kısmında işi sıkı tutuyor. Yapılan açıklamaya göre banlama işlemleri son hızla devam ediyor.
 
     Infinity Ward'dan Robert Bowling'in Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre 1.600'den fazla Modern Warfare 3 hilecisi banlandı. Bowling'in yaptığı açıklama şu şekilde; "Herhangi bir hileden veya bugdan yararlanan insanlara tolerans göstermiyrouz. 1.600'den fazla hileci banlandı. Lütfen bu tip gördüğünüz durumları şikayet etmekten çekinmeyin."
 
     Çıkan yeni sistemlerle birlikte bu tip hilecilerin oyunlarda kalma süresi de en aza indirgeniyor. Multiplayer konusunda işler sıkı tutuluyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twitter Call of Duty: Modern Warfare 3 MW3 Activision Sladgehammer Infinity Ward PC PS3 Xbox 360 Wii DS FPS
"Skyward Sword'la Karşılaştırılabilecek Oyun Yok" Electronic Arts Davalık Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sterilsenfoni

28.11.2011 22:40:01

+1
Gerçekten rezalet para verip aldığımız oyunlar bir kenarda yatıyor, bu hile işi inanılmaz canımı sıktı, bıraktım. Yapımcılar şu şerefsizlerin önünü kesecek mantıklı bir çözüm bulana kadar Left 4 Dead'e devam. Kaldı ki l4d serisi de VAC kullanıyor, onda neden hileciye rastlamıyoruz, ilginç bir durum.

bocekgrafik

20.11.2011 13:27:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik Ben PC'yi de satacam şimdi o sebeple.
Başka sebepler de vardı. Hile olayı da bahane oldu.

otomania

20.11.2011 13:17:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik Oyunu MW1'den bile farksız olarak ortaya koysalar ama hile sorunu olmasa emin ol ben ona bile razı olurdum ama hile işi herşeyi bozuyor. Ben key olarak aldım bu sefer pişman olmamak için. Bu haliyle ancak 39 TL eder oyun. Kendini iy hissetme sebebein namussuzlarla yaptığın mücadelede başarılı olmak ki bu senin hakkın ama tek tek olmaz bu malesef. Hile sorunu az veya olduğunda da banlıyorlar diye BF3 alacaktım ama beğenmediğim için almadım. Ben PC'yi de satacam şimdi o sebeple.
Anladım Mürsel Abim demek istediğini, bir oyunu "oynanmaz" yapan hile zaten haklısın o konuda. Benim demek istediğimde Activision'un kazandığı, kazandırdığımız bu güven çok sakıncalı işte, adamlar nasılsa satılıyor diyip birşey yapmıyorlar ve birşey yapmış gibi yeni bir oyun parası isteyebiliyor Beni rahatsız eden, belki oyunu bu kadar erken bırakmama sebep olan buydu, çünkü bundan önceki her CoD oyununun benim açımdan farklı bir havası, atmosferi vardı, ama MW3'ün yok, yeni bir oyundaymışım hissini alamıyorum. Elbette zevkler tartışılmaz Abicim ama gel sen bir şans daha ver BF3'e, en azından oyuncuların şikayetlerine, isteklerine göre şekillenen bir yapısı var

bocekgrafik

20.11.2011 12:22:53

0
Oyunu MW1'den bile farksız olarak ortaya koysalar ama hile sorunu olmasa emin ol ben ona bile razı olurdum ama hile işi herşeyi bozuyor. Ben key olarak aldım bu sefer pişman olmamak için. Bu haliyle ancak 39 TL eder oyun. Kendini iy hissetme sebebein namussuzlarla yaptığın mücadelede başarılı olmak ki bu senin hakkın ama tek tek olmaz bu malesef. Hile sorunu az veya olduğunda da banlıyorlar diye BF3 alacaktım ama beğenmediğim için almadım. Ben PC'yi de satacam şimdi o sebeple.

otomania

20.11.2011 12:17:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik Ben emin olmadan birine hileci demem ve yanıldığım binde bir oluyor. Dediğin yöntem iyi ama tek tek banlatmak çözüm değil. Oyuncu sayısı en fazla birkaç bini geçmese dediğin yöntem işe yarayabilirdi ancak milyonlarca kullnıcının olduğu bir platformda bu yöntem işe yaramaz. Yani girdiğin oyunlarda hilecilere denk gelmeye devam edersin. Tek tek değil de herkers için geçerli olacak yöntem gerek. Yani o banlanan hilecilerin kullandıkları hilelerin Steam VAC'a tanımlanması gerek. Bu şekilde çözüm olabilir. Bunu sen-ben süşünebilirken onların bunu düşünemeyeceğini sanmıyorum. Kasıt var yani. Hem oyundan, hem de hile satışından para kazanıyorlar. Banlananlar sadece ücretsiz hile kullananlar; ücretli hile kullananlar değil. Bu sebeple COD serisine elceda deme kararı aldım. Çıktığı henüz 3. gün bile hileciye denk geldiğim oyun benim gözümde beş para etmez bir oyundur. Oyunun çok iyi bir yapım olup-olmaması birşeyi ifade etmez, hile sorununa kalıcı çözüm bulunmadıkça. Hem bu açıklamanın EA tarafından BF3'teki hilecilerin banlandığına dair olarak yapılan açıklamanın ardından gelmesi de tesadüf değil bence sadece taktik.
Haklısın Mürsel Abim, benimki de zaten tam olarak bir çözüm değildi ancak ne biliyim iyi hissediyordum MW2 döneminde Şaka bir yana üzücü birşey 120TL para sayıp aldığım MW3 15 saatlik oyun süresiyle kenarda beklemekte normalde bir CoD oyununa çok çok daha fazlasını ayrırken, hiç de girip oynayayım diyemiyorum hala nedense. CoD'un her alanda bir adım ileri gitmesi gerek artık, samimi olarak söylüyorum bu oyunu key olarak alsam o verdiğim paraya bile acırdım, hizmet yok, oyun ortada.. En büyük rakibini geçtim en az ilgi gören(satışlarda) GTS, ETS gibi oyunlar bile grafikleri, bişeyleri değiştirirken CoD devasa sermayesi ve ekipleriyle hala yerinde saymakta..

bocekgrafik

20.11.2011 12:02:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: otomania Steam Forum'larına girip MW3 genel başlığı altında görevli olan herhangi bir yöneticiye PM ile şikayetlernizi bildirmenizi tavsiye ederim MW2'de çok kez bunu yaptım ve gerçekten daha sonra banlandıklarını Yöneticiden cevap olarak aldım ayrıca bir de teşekkür etti 100'e yakın şikayetimin hepsinin de aslı olduğu için. Ki şu da var emin olmadan asla şikayet etmeyin, önce iyice inceleyin bazen belli olmuyor iyi oynayana da hile etiketi yapıştırılabiliyor.
Ben emin olmadan birine hileci demem ve yanıldığım binde bir oluyor. Dediğin yöntem iyi ama tek tek banlatmak çözüm değil. Oyuncu sayısı en fazla birkaç bini geçmese dediğin yöntem işe yarayabilirdi ancak milyonlarca kullnıcının olduğu bir platformda bu yöntem işe yaramaz. Yani girdiğin oyunlarda hilecilere denk gelmeye devam edersin. Tek tek değil de herkers için geçerli olacak yöntem gerek. Yani o banlanan hilecilerin kullandıkları hilelerin Steam VAC'a tanımlanması gerek. Bu şekilde çözüm olabilir. Bunu sen-ben süşünebilirken onların bunu düşünemeyeceğini sanmıyorum. Kasıt var yani. Hem oyundan, hem de hile satışından para kazanıyorlar. Banlananlar sadece ücretsiz hile kullananlar; ücretli hile kullananlar değil. Bu sebeple COD serisine elceda deme kararı aldım. Çıktığı henüz 3. gün bile hileciye denk geldiğim oyun benim gözümde beş para etmez bir oyundur. Oyunun çok iyi bir yapım olup-olmaması birşeyi ifade etmez, hile sorununa kalıcı çözüm bulunmadıkça. Hem bu açıklamanın EA tarafından BF3'teki hilecilerin banlandığına dair olarak yapılan açıklamanın ardından gelmesi de tesadüf değil bence sadece taktik.

bocekgrafik

20.11.2011 11:35:35

+1
quote:

Orijinalden alıntı: akabeyss hilecilerdeb önce küfür edenleri banlasınlar. millet birbirine acayip sövüyor. küfür eden bir sürü türk de var.
Ben de küfür ediyorum ama yalnızca hilecilere. O aşağılık yaratıklar her türlü adi muameleyi hakediyorlar çünkü. Onlar yüzünden bileğimizin hakkıyla oyun oynayamaıyoruz, oyun eğlence aracı olmak yerine sinir-strese girme aracı oluyor.

bocekgrafik

20.11.2011 11:32:21

+1
Ne bir haftası, ben oyunu alıpta girdiğim ilk akşam 4 hileciye denk geldim (oyunun çıktığı 3. gündü)

bocekgrafik

20.11.2011 11:29:44

+1
Girdiğim hiçbir oyun yok ki içinde hileci yok. 20 oyuna girsem ancak birinde hileci olmuyor. COD serisinden nefret eder oldum bu sebeple. 1600 kişi gerçekten banlandı mı bilmiyorum ama benim için önemli olan sayı değil, yapılan banlamanın yeterli olup olmadığıdır ki son derece yetersiz olduğu muhakkak.

clubberkay

19.11.2011 17:12:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: akabeyss hilecilerdeb önce küfür edenleri banlasınlar. millet birbirine acayip sövüyor. küfür eden bir sürü türk de var.

akabeyss

19.11.2011 16:46:10

0
hilecilerdeb önce küfür edenleri banlasınlar. millet birbirine acayip sövüyor. küfür eden bir sürü türk de var.

Bowser Zeki

19.11.2011 15:21:49

-1
CS 1.6 ya devam. asşdlhaslkdghasjklgdks xD

rithone

19.11.2011 15:04:14

0
noob camper wh bunlar banlansın daha ne kaldıki :D

BSC Misafiri

19.11.2011 11:44:34

0
KÜFÜRLER DE DAHİLMİ BAN A

BSC Misafiri

19.11.2011 11:44:30

0
Bf3 oynuyorum Hile yapan 2-4 kisi gordum..mw3 bukadar fazla hilecisi olmasi banli olsalarda mw3'ten beni soguttu

otomania

19.11.2011 11:04:34

0
Steam Forum'larına girip MW3 genel başlığı altında görevli olan herhangi bir yöneticiye PM ile şikayetlernizi bildirmenizi tavsiye ederim MW2'de çok kez bunu yaptım ve gerçekten daha sonra banlandıklarını Yöneticiden cevap olarak aldım ayrıca bir de teşekkür etti 100'e yakın şikayetimin hepsinin de aslı olduğu için. Ki şu da var emin olmadan asla şikayet etmeyin, önce iyice inceleyin bazen belli olmuyor iyi oynayana da hile etiketi yapıştırılabiliyor.

mertm14022

19.11.2011 10:58:16

+1
yavv zaten oo işin zevki hile kullanmadan o zevki alarak kendi çabanla öldürmek :) hemen karşına çıktı öldürdün bundna ne zevk aldın

TheRECRUIT

19.11.2011 10:30:26

+2
Boşa seviniyorsunuz oyunda aim açanımı ararsınız yoksa ardı arkası kesilmeyen airstrike'larımı(hile ile tabi). Gece bu haberi gördükten sonra biraz codmw3 atayım dedim atmaz olaydım, ground war'a girmemle anında hileciye rastlamam bir oldu. Adınıda unutamadım "deus" du adamın nick'i. Arkasına ondan çıktım başka bir oyuna gireyim dedim(yine ground war) Busefer adamın teki paso stealth bomber atıyor. Diyeceğim o ki 1.600'den fazla hileciyi banladık diye millete kendilerini öveceklerine 1.600 tane hileci nasıl daha 1 haftalık oyunda cirit atıyor diye dövünsünler... Oyunu PC'de oynuyorum nick TheRECRU|T.

BlackBeasT

19.11.2011 04:24:37

0
1 ona 1 buna ohh..ohh..:D

esenkaya20

19.11.2011 01:48:33

+2
cod oynamıyorum ama bu habere sevindim. multide hile yapanları bi türlü anlayamadım gitti çocukluklarına inmek lazım onların. birde oyun daha yeni çıkmışken 1600 kişinin hile yapması düşündürücü çıkmadan önce daha iyi önlem alınabilirdi

berkxy

19.11.2011 01:31:20

+2
ohh ohhh ohhhhh

Portraitclub

19.11.2011 01:23:59

+1
hilecilere alsana alsana alsana yeah..:D
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
311 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız