Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MDL Chengdu Major Dota 2: Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Oynandı!

 
     Valve & MDL işbirliği ile Çin'de düzenlenen MDL Chengdu Major, Dota 2 turnuvasında Playoff 4. gün karşılaşmaları oynandı. Alt turda Team Liquid ile Alliance ve Invictus Gaming ile beastcoast karşı karşıya geldi. Team Liquid, Alliance'ı 2-0, Invictus Gaming, beastcoast'ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bir sonraki etapta Team Liquid, Evil Geniuses ile Invictus Gaming ise J.Storm ile eşleşti. Karşılaşmalar sonucunda Evil Geniuses, Team Liquid'i, 2-0 mağlup ederek alt tur yarı final etabına yükseldi. Invictus Gaming ise J.Storm karşısında 2-0 galibiyet elde ederek alt tur yarı finalinde Evil Geniuses'ın rakibi oldu. 
 
      Evil Geniuses - Invictus Gaming karşılaşmasının galibi alt turda finale yükselecek ve burada TNC Predator - Vici Gaming üst tur yarı finalinde mağlup olan takımla eşleşecek. Alt tur finalinde galibiyet elde eden takım ise turnuvanın büyük finalinde üst tur finalistiyle karşı karşıya gelecek.   
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
Darksiders: Genesis'in İlk 16 Dakikası Haftanın Öne Çıkan Haberleri (16 Kasım-23 Kasım)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız