Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dota 2 The International 2024 Şampiyonu Team Liquid Oldu!

 
 
     Valve & PGL işbirliği ile Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da düzenlenen The International 2024, Dota 2 turnuvasının şampiyonu Team Liquid oldu! Royal Arena'da gerçekleşen büyük finalde Team Liquid rakibi Gaimin Gladiators takımını 3-0 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. 
 
Team Liquid, 2017 yılının ardından yeniden The International şampiyonu olmayı başardı!
 
 
 
     D grubunu 2. sırada tamamlayan Team Liquid, Playoff aşamasında Xtreme Gaming ile eşleşti. Karşılaşmanın sonucunda 2-0 rakibi mağlup eden Liquid; üst tur yarı finalinde Cloud9 ve üst tur finalinde Gaimin Gladiators'e karşı 2-0 galibiyet elde ederek adını büyük finale yazdırmayı başardı. Team Liquid'e mağlup olan Gaimin Gladiators alt tura düştü. Alt turda Tundra Esports'a karşı 2-1 galip gelen Gaimin Gladiators büyük finalde yeniden Team Liquid'in rakibi oldu.  Rövanş niteliğinde olan büyük final karşılaşmasında ise Team Liquid net bir oyun ile seride mağlup olmadan 3-0'lık skorla Gaimin Gladiators'a karşı şampiyonluğunu ilan etti.  
 
     2.5 milyon dolar ödül havuzu oluşturulan turnuvada şampiyon Team Liquid ödül havuzundan 1.1 milyon dolar, 2. olan Gaimin Gladiators ise 361.000 dolar pay aldı.    

Bu haberin bağlantısı
URL
dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
Yeni Dragon’s Dogma 2 Modu Silahlara Benzersiz Efektler Ekliyor Yeni Assassin’s Creed Shadows Videosu Atmosferi Detaylandırıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız