Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Luigi’s Mansion Remake 3DS için Duyuruldu

 
   Nintendo, Nintendo direct yayını esnasında Luigi’s Mansion remake'i 3DS için duyurdu.

   2001'de GameCube sistemi için çıkan Luigi’s Mansion'ın remake versiyonunda güncellenmiş bir görünüm ve alt ekranda görüntülenecek harita ile boss rush modu gibi yeni özellikler bulunacak.
 
   Luigi’s Mansion Remake 2018'de çıkacak.

   3DS versiyonundan ilk oynanış görüntülerini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Luigi's Mansion 2 WiiU adventure macera 3DS Dark Moon Luigi's Mansion
A Plague Tale: Innocence Ekran Görüntüleri Okami HD, Undertale, Little Nightmares ve South Park: The Fractured But Whole Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

darkdiva

11.3.2018 20:43:43

0
Bence Switch'e 3.oyunu yapacaklar. Bu seriyi hatırlatma adımıydı. Belki E3'te duyururlar

Kennnn

10.3.2018 22:00:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: crash95 Hocam Apple, Nintendo ve benzeri firmaların Hardcore Fanları, sorgulama zahmetine girmedikleri için, bu ve benzeri firmalarda mevcut dönemin popüler akımlarından faydalanarak (bknz. 8. konsol neslinde "Remastered" akımı moda oldu) kolay yoldan para kazanmaya çalışırlar. Vakti zamanında Rahmetli Steve Jobs ne demişti: "iPhone 4 anteninde sorun yok, önce telefonu nasıl tutacağınızı öğrenin!…" Velhasıl firmalar hep haklıdır. Nintendo'nun da başına aklı başında bir CEO gelmiyor ki şu oyunu 3DS'e değilde Switche çıkarsın adam akıllı bir ReMake yapsınlar. (Neyse lafı fazla uzatmayayım şimdi fanlar karşı saldırıya geçer çarpılırız Mazallah )
Yok zaten bunu getirmesinler Switch için. Orada taş gibi 3DS için hazırlanmış ikinci oyun Luigi Mansion Dark Moon var. Onu adam gibi remaster yapıp Switch getirseler tamamdır. Bu ilk oyun zaten çok kısa bir oyundu artı mekan çeşitliliğide yoktu. İkinci oyun bu konuda baya başarılıydı. Dediğim gibi ikinci oyunu Switch'e getirirlerse iyi olur. Hatta belli olmaz gelebilirde.

crash95

10.3.2018 20:15:52

0
Hocam Apple, Nintendo ve benzeri firmaların Hardcore Fanları, sorgulama zahmetine girmedikleri için, bu ve benzeri firmalarda mevcut dönemin popüler akımlarından faydalanarak (bknz. 8. konsol neslinde "Remastered" akımı moda oldu) kolay yoldan para kazanmaya çalışırlar. Vakti zamanında Rahmetli Steve Jobs ne demişti: "iPhone 4 anteninde sorun yok, önce telefonu nasıl tutacağınızı öğrenin!…" Velhasıl firmalar hep haklıdır. Nintendo'nun da başına aklı başında bir CEO gelmiyor ki şu oyunu 3DS'e değilde Switche çıkarsın adam akıllı bir ReMake yapsınlar. (Neyse lafı fazla uzatmayayım şimdi fanlar karşı saldırıya geçer çarpılırız Mazallah )

Kennnn

10.3.2018 01:20:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: crash95 Switch için çıkartsalardı daha mantıklı olurdu bence. 3DS için hem çok fazla exclusive oyunu var hemde ömrünü yavaş yavaş tamamlıyor. Wii U'da ki hatayı yapmasınlar da. Hem konsolu çıkartıp hem de yeterince ilgilenmeme hatasını... @Kennnn

Hocam dönemini doldurmasıyla alakalı değil. 3DS zaten grafik potansiyeli olarak GameCube'ün taşınabilir hali. Misal GBA da gelişen teknolojiyle yapılmış taşınabilir bir SNES'ten başka bir şey değil aslında. Yani demek istediğim, zaten vakti zamanında GameCube için yapılmış bir oyunu "GameCube ayarında" başka bir konsola port ederken nasıl kaplama, doku, kalitesini arttırabilirler ki?
Dönemini doldurmaktan kastım. Çıkan yeni oyunları sayısı ve kalitesi doğal olarak azaldı 3Ds için ondan bahsediyorum. Burada da kolaya kaçmışlar hızlıca üzerinden bir geçip eski oyunu portlamışlar gibi duruyor. Port ile Remake aynı şey değil zaten. Remake'te herşeyi sıfırdan yeni fikirlerle vs. yaparsın ama bu remake gibi durmuyor. Remastered deseler anlayacağım, çıkınca anlarız artık neden böyle demişler.

crash95

9.3.2018 22:55:58

0
Switch için çıkartsalardı daha mantıklı olurdu bence. 3DS için hem çok fazla exclusive oyunu var hemde ömrünü yavaş yavaş tamamlıyor. Wii U'da ki hatayı yapmasınlar da. Hem konsolu çıkartıp hem de yeterince ilgilenmeme hatasını... @Kennnn
quote:

İlginç Remake demişler ama ben iki yıl önce oynamıştım sanki kaplamalarından, animasyonlarına kadar tıpatıp aynı görünüyor. Neye göre remake demişler anlamadım. 3ds'in iyice artık dönemini doldurmuş bu anlamış olduk.
Hocam dönemini doldurmasıyla alakalı değil. 3DS zaten grafik potansiyeli olarak GameCube'ün taşınabilir hali. Misal GBA da gelişen teknolojiyle yapılmış taşınabilir bir SNES'ten başka bir şey değil aslında. Yani demek istediğim, zaten vakti zamanında GameCube için yapılmış bir oyunu "GameCube ayarında" başka bir konsola port ederken nasıl kaplama, doku, kalitesini arttırabilirler ki?

Kennnn

9.3.2018 11:48:12

0
İkinci oyun baya bir sattığı için 3DS'te ilk oyunun gelmesi pek şaşırtmadı. Madem Birinci oyunu 3DS'e getiriyorsunuz 2'inci olanı da HD remaster olarak Switch'e getirinde tam olsun. [:D ] İlginç Remake demişler ama ben iki yıl önce oynamıştım sanki kaplamalarından, animasyonlarına kadar tıpatıp aynı görünüyor. Neye göre remake demişler anlamadım. 3ds'in iyice artık dönemini doldurmuş bu anlamış olduk. Umarım Luigi Mansion 3 kısa zamanda Switch için duyurulur.

darkdiva

9.3.2018 07:53:33

0
İlk oyunu oynayamadığım için üzülüyordum. Müthiş bir haber oldu bu.. Umarım Mansion 3 de Switch için çıkar.

Uchigatana

9.3.2018 06:24:51

0
Luigi fanıyım.Çünkü Mario'dan daha kibar ve duygu dolu. Luigi Mario'yu,Mario'nun Luigi'yi sevdiğinden daha fazla seviyordu bir de.Paper Mario'dan öğrenmiştim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Luigi's Mansion: Dark Moon
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız