Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Luigi's Mansion 2 Yapımcısı, Nintendo ile Anlaştı

 
   Kanada menşei oyun geliştiricisi Next Level Games, Super Mario Stikers, Strikers Charged ve Punch-Out!! gibi başarılı birinci parti Nintendo oyunları geliştirerek dikkatleri üzerine çekmiş ve son olarak Nintendo 3DS'e özel Luigi's Mansion 2 ile kalitesini ortaya koymuş, Nintendo hayranları ve bizzat Nintendo'nun güvenini kazanmış oldu.
 
   Bugün Next Level Games tarafından yapılan açıklamaya göre Japon oyun devi Nintendo ile yapılan anlaşma sonucu firma artık Nintendo'ya özel oyunlar geliştirecek. Her ne kadar Retro Studios ve Monolith Soft gibi tamamen Nintendo tarafından alınmamış olsalar dahi bu anlaşma onları birinci parti oyun stüdyolarından birisi haline getiriyor.
 
   Firma daha önce Nintendo Wii'de Transformers: Cybertron Wars, Sega namına Captain America: Super Soldier gibi oyunları geliştirmiş ve kendilerinden beklenen performansı sunamamıştı. Stüdyonun önde gelen isimlerinden Jason Carr, aynı anda çok fazla oyuna odaklanmanın sonucunda çok kötü oyunlar yaptıklarını itiraf ediyor ve sadece Nintendo ve tek oyun geliştirmenin kendilerine de yarayacağını açıklıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer Luigi's Mansion 2 WiiU adventure macera 3DS Dark Moon Luigi's Mansion
"GTA V'in PC Sürümü 12 Mart'ta Çıkacak" Castlevania Yapımcısından PC/PS4/XOne'a Yeni Oyun

furkangoth

9.1.2014 20:35:46

+1
Umarım ileride bir Luigi's Mansion da Wii U için yaparlar. 3DS için olanı gerçekten muhteşemdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Luigi's Mansion: Dark Moon
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız