Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lords of the Fallen'ın çıkış tarihi sızdırıldı!

 
 
Yayıncı CI Games ve geliştirici Hexworks tarafından biz oyunculara sunulacak souls-like aksiyon rol yapma oyunu Lords of the Fallen'ın çıkış tarihi sızdırıldı. Twitter kullanıcısı Aggiornamenti Lumia tarafından paylaşılan gönderiye göre oyun 13 Ekim tarihinde geliyor. Oyunun resmi çıkış tarihinin tahminlere göre Summer Games Fest 2023 etkinliğinde duyurulması bekleniyor.
 
Lords of the Fallen souls-like bir rol yapma deneyimini sunmayı hedefliyor
 
 
 
Unreal Engine 5 tarafından geliştirilen Lords of the Fallen yüksek kaliteli dokulara sahip olacak. Ayrıca oyunda giysiler, zincirler, saçlar, kemerler ve çok daha fazla unsur için gelişmiş UE5 Chaos Physics teknolojisini kullanılacak. Bu teknoloji ile beraber nesnelerin / detayların dalgalanması ve hareket etmesi daha gerçekçi bir şekilde karşımıza çıkacak.
 
Daha önce The Lords of the Fallen olarak duyurulan ve akabinde Lords of the Fallen olarak isim değişikliğine uğrayan yapım bizlere karanlık bir atmosferi aktaracak. Bizlere sunulan dünya içerisinde farklı bölgelere doğru ilerleyecek ve zorlu düşmanları yeteneklerimizle ve silahlarımızla beraber aşmaya çalışacağız.
 
Lords of the Fallen, PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış geliyor.  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Lords of the Fallen
LEGO 2K Drive için PC sistem gereksinimleri açıklandı: Denuvo'yu kullanıyor Sons of The Forest için yeni ve büyük bir güncelleme geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

JaReD22

15.5.2023 10:51:05

0
Cyberpunklada bu rezil oyunu aynı kefeye koymazsın tatlışkom

Guest-82DD8694E

15.5.2023 10:03:42

0
Cyberpunk için çöp diyen şahıs sana zorla oyunu satmıyorlar. Ben xbox ,pc be ps store olarak 3 farklı platformda aldım farklı farklı zamanlarda ama sıralama bu oyunda hala sinir bozucu buglar oyüzden beni küfürbaza bağlasada iyi almışım. Bu oyuna gelincede benim brklediğim bir oyun istek listemde duruyor oynanış videılarından sonra alacağım bir oyun birde tr altyazı olursa kesin oyun listeme girer.

BSC Misafiri

15.5.2023 09:52:25

0
çıkmamış oyunada senin gibi Cyberpunk çöpünün fanboyları sıkıcı der

JaReD22

14.5.2023 14:49:25

0
Dünyanın en sıkıcı oyunu

Revrains

14.5.2023 05:37:05

0
Heyecanlı bekleyiş devam ediyor tür içinde güzel bir noktaya koyacak kendisini
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lords of the Fallen ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız