Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lords of the Fallen için 8 Dakikalık Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını CI Games ve geliştiriciliğini Hexworks ekibinin üstlendiği karanlık atmosfere sahip aksiyon rol yapma oyunu Lords of the Fallen için sekiz dakikalık bir genel bakış fragmanı yayınladı.
 
İlk oyundan beş kat daha büyük 
 
 
 
Lords of the Fallen, ilk oyundan beş kat daha büyük, zengin ve birbiriyle bağlantılı bir dünyada yepyeni bir aksiyon rol yapma deneyimi geliyor. Oyunda Adyr adlı destansı bir düşman bulunuyor ve temel amacımız onu alt etmekten geçiyor. Dokuz karakter sınıfından birini seçmeden önce karakterinin görünümünü geniş bir yelpazeye sahip görsel seçenekler arasından tamamen özelleştirebiliyorsunuz.
 
Zorlu bir yapıyı bünyesinde barındıran oyunda sadece derin ve taktiksel dövüşte ustalaşanlar hayatta kalmayı başarabiliyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda benzersiz yüzlerce ölümcül silah arasından seçim yapabiliyor ya da metalden vazgeçip büyüye yönelerek gizemli yıkıcı saldırılar gerçekleştirebiliyorsun.
 
Dikkat çeken oyunlar arasında yer alan Lords of the Fallen 13 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
8 dakikalık genel bakış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Lords of the Fallen 2023
Gran Turismo Sport için Dikkat Çeken Karar: Çevrimiçi Hizmetler Kapanıyor Bright Memory Infinite Geliştiricileri Yeni ve Etkileyici UE5 Teknoloji Demosu Yayınladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

darkdogan

30.9.2023 10:44:43

0
Walla harika görünüyor.Bayıla bayıla oynarım düşünce.

BSC Misafiri

30.9.2023 09:59:43

+1
goty mübarek
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lords of the Fallen ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız