Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lords of the Fallen için 17 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
CI Games, aksiyon rol yapma oyunu Lords of the Fallen için 17 dakikalık gerçek oyun içi oynanış görüntülerini paylaştı. Unreal Engine 5 ile geliştirilen oyun Souls-like türüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanan yeni video ise oyunun savaş mekaniğine odaklanıyor.
 
Yeni bir soulslike deneyimi geliyor
 
 
 
Lords of the Fallen yarı açık bir dünyada geçiyor. Yayınlanan yeni videoya bakacak olursak oyunda iblis Adyr'i devirmek için büyük bir maceraya atıldığımız görebiliyor ve bu kapsamda farklı ve ilgi çekici ortamdan birkaçına bakış atabiliyoruz. Her büyük alan en az iki alanla birbirine bağlı olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular bu diyarlarda iki farklı evrene geçiş yapabiliyor ve iki tarafta da hayatta kalmaya çalışıyor. 
 
Yaşayanların yanı sıra ölümsüzler diyarının yer aldığı oyunda her diyarın kendine özgü zorluğu, düşmanları, karakterleri ve hazineleri bulunuyor. Umbral Lamp ile donatılmış oyuncular istedikleri zaman bu paralel dünyaya geçiş yapabiliyor ancak bunu yapmak iki canından birini götürüyor. Bir oyuncu yaşayanlar aleminde öldüğünde hayatta kalmak adına son bir şans için otomatik olarak ölümsüzler aleminde de aynı noktasında diriliyor. 
 
Soulslike aksiyon rol yapma oyunu Lords of the Fallen, 13 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Aksiyon RPG The Witcher Tomasz Gop Deck 13
Final Fantasy XVI'nın PC Sürümü Yolda: İşte Detaylar The Legend of Zelda: Ocarina of Time için Orijinal vs. Remake Videosu Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Story Master

3.9.2023 21:30:12

0
ne güzel görünüyor be combat.

arda29

3.9.2023 20:12:45

0
İlk oyuna göre çok daha iyi duruyor. Epicte pre order açıldığında hatalı fiyattan dolayı 99 liraydı hemen almıştım. Ertesi gün 799 du şuanda da 999 sanırım. Neredeyse bedavaya oynayacağım çıktığı zaman.

Hudson51

3.9.2023 16:14:07

0
Çakma Elden Ring kıvamında bir şey gibi gözüküyor. Ortalama bir iş bekliyorum ki daha kötü de çıkabilir, temkinli yaklaşmakta fayda var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lords of the Fallen ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız