Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Little Devil Inside'ın Wii U Sürümü Kesinleşti


       Kickstarter'ın dikkat çeken oyunu Little Devil Inside hedeflediği paraya ulaşmış ve oyunun PC, PS4 ve Xbox One'a geleceği kesinleşmişti. Geçtiğimiz saatlerde oyun Kickstarter'da 270 bin Avustralya doları hedefini geçti ve böylece oyunun Wii U'ya geleceği kesinleşmiş oldu.
 
       Sıradışı görselliği ve sunacağı keşfetme ögeleriyle dikkat çeken Little Devil Inside'ın Kickstarter kampanyası 36 saat sonra sona erecek. Yapım hakkında detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendolife.com Little Devil Inside Kody bağımsız indie RPG pc steam steam yeşil ışık
Yapımcı Ekip Büyük Bir Güncellemeyle Gauntlet'i Hayalini Kurduğu Hale Getirecek Need For Speed, SW: Battlefront ile Aynı Grafik Motorunu Kullanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.5.2015 12:50:38

0
Eski gamerlar bilir devil inside diye bir oyun vardi zamaninda; cok guzel oyundu onun devami sandim heyecanlandim fakat degilmis.

Tam35tr

24.5.2015 16:59:15

+1
Bağımsız yapımları en çok özgünlük yönünden seviyorum.Baskı altında ve süre sınırlaması altında olmadan çok güzel yapımlar ortaya çıkıyor.Bu oyunda çok ilgi çekici öğeler barındırıyor.Merakla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Little Devil Inside
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız