Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Little Devil Inside için Yeni Fragman Yayınlandı

Neostream Interactive, State of Play canlı yayın etkinliği sırasında, aksiyon macera RPG oyunu Little Devil Inside için dünya haritasına ilk bakışı içeren yeni bir fragman yayınladı.
 
Fragmanda Little Devil Inside'da yer alan dünya haritası detaylandırıldı. Ayrıca seyahat sisteminin nasıl işlediğine bir göz atıldı.
 
Bir aksiyon RPG oyunu olan Little Devil Inside'ın en göze çarpan özelliği sunduğu animasyon filmlerini anımsatan görselliği. Belirtilene göre oyunda tek bir çizgi üzerinde ilerlemektense etrafımızdaki devasa dünyayı keşfedecek, canavarları ve yaratıkları avlayarak hayatta kalmaya çalışacağız. Yapımcı ekip oyunda belirli bir hikayenin bulunmasına rağmen oyuncuların istediğini yapmakta özgür olduğunu belirtiyor. 
 
Little Devil Inside ilk olarak PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için çıkacak. Xbox One ve Switch sürümlerinin de daha sonraki bir tarihte yayınlanması planlanıyor. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Little Devil Inside Kody bağımsız indie RPG pc steam steam yeşil ışık
Metroid Dread için Demo Yayınlandı Bilim Kurgu Oyunu Star Ocean: The Divine Force Duyuruldu

BSC Misafiri

29.10.2021 12:57:50

+1
değişik bir oyun tutar bu..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Little Devil Inside
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız