Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Life is Strange: True Colors Yeni Nesil Konsollarda 60 FPS Güncellemesi Aldı

 
 
Life Is Strange: True Colors'un yeni güncellemesi PS5 ve Xbox Series X/S konsollarına "yüksek çözünürlük/yüksek performans modu'nu" getiriyor. Yayıncı Square Enix'in resmi web sitesinde belirtildiği gibi güncelleme, bugün PS5 ve Xbox platformlarına geldi. Diğer tüm platformlara ise 6 Ekim'de gelecek.
 
Öne çıkan yama notları
 
- PlayStation 5 ve Xbox Serisi X: Yüksek Çözünürlük / Yüksek Performans (60 fps'ye kadar) modu eklendi.
- Steam: HDR etkinleştirildi ve kare hızı sorunları düzeltildi.
- Tüm platformlarda geçerli olmak üzere başarımlar artık geriye dönük olarak da kazanılacak. Örneğin bir kayıt yüklendiği zaman, kayıt içerisinde başarım kazanılmış ise direkt olarak o başarıma sahip olacaksınız. 
 
Oyun hakkında 
 
Yepyeni bir döneme giren ödüllü oyun serisi Life is Strange, yeni bir ana karakter ve heyecan dolu bir gizemle geri döndü.

Sahip olduğu doğaüstü güçler sayesinde diğer insanların yoğun duygularını farklı renklerde parlayan hareler olarak gören ve onları deneyimleyebilen, hissedebilen ve değiştirebilen Alex Chen, bu "lanetini" uzun zamandır bastırmaktadır.

Ancak erkek kardeşi bir "kazada" ölünce Alex, gücünü kullanarak gerçekleri ve küçük kasabanın sakladığı karanlık sırları ortaya çıkarmak zorunda kalır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt Life is Strange: True Colors Square Enix Deck Nine Games
Epic Games Store'a Başarım Sistemi Geliyor Rainbow Six: Siege Yeni Güncelleme Notları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Life is Strange: True Colors ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız