Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Level-5 Ünlü Yapımcılarla 4 Yeni Oyun Duyurdu

 
       Japonya'nın son yıllardaki en iyi oyun geliştiricilerinden birisi olan Level-5 yeni duyurular yapmaya devam ediyor. Firma 4 ünlü isim tarafından hazırlanan 4 yeni oyun duyurdu. 
 
Kaiho Shojo: Goichi Suda'dan 3D bir shooter oyunu. Kaihoki isimli bir robotu yönettiğimiz oyunda iblislere karşı savaşıyor. Oyunun animasyonları Bones tarafından hazırlanıyor. 
Rental Bukiya de Omasse: Japon komedi grubu America Zarigani’den Yoshiyuki Hirai'nin önderliğinde geliştirilen bir RPG oyunu. Oyunda bir silah tüccarını yönetiyoruz. Macera severlere silah yaratıp satacağız. 
Air Porter: Yoot Saito tarafından hazırlanan bir simülasyon oyunu.  Bu oyunda bir hava alanındaki bagaj görevlisinin rolünü üstleneceğiz. 
Crimson Shroud: Yasumi Matsuno tarafından geliştirilen bir "dark-fantasy" RPG oyunu. Bu kişinin Vagrant Story gibi efsane bir oyunu hazırladığını söylesek sanırım yeterince açıklayıcı olur. Aşağıda Crimson Shroud'ın dergi taramasını bulabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Level-5 Kaiho Shojo Rental Bukiya de Omasse Air Porter Crimson Shroud
Kojima ve Suda 51'in Projesi Zamanlamaya Bağlı Famitsu'dan Yeni İnceleme Puanları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ismail Vilehand

12.10.2011 18:16:24

0
Gelebileceği platformlar; 3DS - Vita ağırlıklı (bu ağırlığın da 3DS kısmında olması şu anda makul) olmak üzere, 3DS, Vita, Wii ve en fazla bir oyunda falan PS3. Bu aşağı yukarı tüm Level-5 oyunları için geçerli. Ben Vita'ya Layton gelmesini falan beklemiyorum, Layton DS ailesinde devleşmiş bir oyun.

Bernhard

12.10.2011 10:29:43

0
Hayır platformlar hakkında kesin bir bilgi yoktu malesef. Büyük ihtimalle 3DS ve Vita gibi platformlara gelecekler.

BSC Misafiri

12.10.2011 10:28:33

0
platform'lar belli değilmi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız