Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Macera RPG All in Abyss: Judge the Fake, PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Alliance Arts ve geliştiriciler ACQUIRE ve WSS playground, poker temalı macera RPG'si All in Abyss: Judge the Fake'i PC (Steam) için duyurdu. Oyun, 2024 yılının ilerleyen aylarında yayınlanacak.
 
Ya ben ölürüm, ya da Cadılar yok olur. Sana ölüm maçına meydan okuyorum!” Kendini kumar dehası olarak ilan eden Asuha, kumar bölgesini yöneten Cadı'ya meydan okur. Kazanmaya hazır olan kadın, gizemli bir güç tarafından mağlup edilir. Kumar, dolandırıcılıkları ortaya çıkarma ve poker yoluyla servet kazanma macerası.
 
Bu oyunda, Texas Hold'em adı verilen bir poker çeşidinin bire bir savaşında diğerlerine meydan okuyacaksınız. Texas Hold'em, oyunculara ikişer kart dağıtılan ve mümkün olan en iyi beş kartlı eli oluşturmak için bu kartların ve beş ortak kartın bir kombinasyonunu kullanan popüler bir poker çeşididir.
 
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Macera RPG All in Abyss: Judge the Fake PC
Ritim Macera Oyunu Yunyun Syndrome!? Rhythm Psychosis, PC için Duyuruldu PC için Aksiyon Macera Oyunu Mousebusters'ı Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız