Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lemnis Gate Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
 
Sıra tabanlı birinci şahıs nişancı oyunu Lemnis Gate, 3 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC'nin yanı sıra Konsol, PC ve Bulut için Xbox Game Pass üzerinden çıkış yapacak. yayıncı PC için açık beta ise Temmuz ayında yapılacak.
 
Oyun hakkında
 
Lemnis Gate zamanı büken, tur tabanlı, çok oyunculu bir savaş stratejisi ve FPS oyunudur. 25 saniyelik zaman döngüsü içerisinde değişen beş tur boyunca zihin büken dört boyutlu savaşlarda çeşitli derin uzay ajanlarının eşsiz yeteneklerinde ustalaşarak rakibini becerilerinle, zekanla ve manevralarınla mağlup et.
 
Lemnis Gate'teki karşılaşmalar, zaman döngüleri içinde gerçekleşiyor. İster düşmanını havaya uçurmak ister ajanına manevra yaptırmak ya da ister bir sonraki hamleni kurgulamak olsun eylemini gerçekleştirmek için 25 saniyen var. Tüm oyuncular sıralarını kullandıktan sonra sonraki 25 saniyelik tur başlıyor. Neler olacağının kurgusunu yaparken olmuş olan şeyle yüzleşeceksin. Beş turun her biri geçmiş, şu an ve gelecek birleşirken zaman tünelini değiştirebilmen için bir fırsat.
 
Seçebileceğin çeşitli karakterlerle nasıl oynayacağın sana kalıyor. Düşmanın yoluna hasar veren zehirli atık ser, zamanı yavaşlatarak kusursuz bir atış ya da gelecekte sana yardımcı olması için koruyucu küreler konuşlandır. Her ajan, savaş alanında belirleyiciliği olan farklı bir ekipmana ve özel yeteneğe sahiptir.
 
Tek bir kişiden, yani senden oluşan takıma hoş geldin. Lemnis Gate'in yenilikçi otomatik iş birliği özelliği sayesinde kendi tarafındaki her üyeyi bizzat sen komuta ediyorsun. Otomatik iş birliği özelliği, beş derin uzay ajanının kontrolünü sana bırakıyor ve iki yarışmacının kıpır kıpır, on karakterlik karşılaşmalarda kozlarını paylaşmasına imkan sağlıyor. Kelimenin tam anlamıyla tek kişilik bir ordu ol.
 
 Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Lemnis Gate arena shooter fps zaman manipülasyonu pvp oyun strateji
FAR: Changing Tides Oyunu Duyuruldu Soulstice PS5, Xbox Series ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lemnis Gate
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız