Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Soulstice PS5, Xbox Series ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Modus Games ve geliştirici Reply Game Studios, PlayStation 5, Xbox Series ve PC ( Steam ) için fantastik aksiyon RPG Soulstice'ı duyurdu. 2022'de çıkış yapacak.
 
Oyun hakkında
 
""Tayf"" denilen güçlü ve vahşi yaratıklar Perde'nin diğer tarafından gelip istila ederek bu dünyanın sakinlerini tehdit etmeye başlayınca Kutsal Keidas Krallığı'nın dengesi alt üst oldu. Tayflar kurbanlarını yozlaştırır ve hatta vücutlarını ele geçirerek onları sıradan insanları avlayan durdurulamaz canavarlara dönüştürür. İki ruhun bir araya gelmesi sonucu ortaya çıkan savaşçılar olan ""Kimeralar"" ise insanlığın tek umudu.
 
Briar ve Lute ise Kimera şeklinde yeniden doğmuş iki kız kardeş. Bu dönüşüm sonucunda Briar insan üstü güç ve dayanıklılık kazanırken ruhu kız kardeşine bağlansın diye kurban edilen Lute ise gizemli güçlere sahip bir hayalet haline geldi. Stefanie Joosten'ın (Metal Gear Solid 5) seslendirdiği Briar ve Lute, Tayflar tarafından alt üst edilmiş, harabe halindeki bir şehri geri almak için göreve gönderilirler ama üyesi oldukları Yoldaşlık'ın aslında çok daha karmaşık bir planı olduğunu keşfederler.

Fantastik bir dünyada geçen bu yüksek tempolu ve aksiyon dolu yetişkinliğe adım atma hikâyesinde azılı rakiplere ve baş düşmanlara karşı nefes kesici mücadeleler verirken gizemli sırlarla dolup taşan karanlık bir dünyayı keşfedebilir, farklı savaş sistemlerinde uzmanlaşabilir ve iki kız kardeşin ikili güçlerine hâkim olabilirsin. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu rpg aksiyon
Lemnis Gate Çıkış Tarihi Belli Oldu 3D Platform Oyunu Tinykin PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız