Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Last Labyrinth: Lucidity Lost, Switch için 24 Mayıs'ta Çıkıyor

 
 
Geliştirici AMATA KK, odadan kaçış macera oyunu Last Labyrinth'in sanal olmayan gerçeklik versiyonu Last Labyrinth: Lucidity Lost'u 24 Mayıs'ta Switch için çıkaracağını duyurdu.
 
Last Labyrinth şu anda PlayStation VR2 destekli PlayStation 5, PlayStation VR destekli PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One, sanal gerçeklik başlığı destekli Steam üzerinden PC, Quest ve diğer çeşitli sanal gerçeklik platformlarında mevcuttur. Xbox sürümleri ise bugün kullanıma sunuldu.
 
Oyuncular, gizli tehlikelerle dolu bir malikaneden kaçmak için yabancı dil konuşan gizemli bir kızla birlikte çalışacaklar. Yalnızca sanal gerçeklikte deneyimlenebilecek bir hikayede, kelimelerin ulaşamadığı bir kızın yanında acımasız bir malikaneden kaçın. Oyunda bulunan çoklu sonları deneyimlenerek bulmacaları çözün. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Last Labyrinth: Lucidity Lost Switch VR
Oynaması Ücretsiz Nişancı Oyunu Hawken Reborn, PC için Duyuruldu Demons Ate My Neighbors arcade oyun tarzını severlere hitap ediyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız