Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oynaması Ücretsiz Nişancı Oyunu Hawken Reborn, PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı ve geliştirici 505 Games, oynaması ücretsiz birinci şahıs nişancı oyunu Hawken Reborn'u PC için duyurdu. Hawken Reborn, 17 Mayıs'ta Steam üzerinden erken erişim olarak yayınlanacak.
 
Ek olarak bir tanıtım videosu da yayınlandı. Tanıtım videosu kısa olmasına rağmen, oyun hakkında izleyicilere birçok bilgi aktarılmakta. İlk olarak karşımıza silahın üstünden bir lazer çıktığı gözüküyor. Bu silahı tutan cismin üzerinde de mermi deliklerini görebiliyoruz. Daha sonra ise hemen oynanış videosu karşımıza çıkıyor. Robotların birbirleriyle mücadele ettiğini görüyoruz.  
 
Oyunun Steam sayfasını incelediğimizde oyunun tanıtım yazısında şunlar yazmakta: 
 
-Bir zamanlar insanlığın gelecekteki ütopyası olduğu düşünülen bir gezegen, kurumsal yolsuzluk ve açgözlülük tarafından yönlendirilen korkunç bir distopyaya dönüşen Illal dünyasına hoş geldiniz. Yasadışı terraforming atmosferi zehirledi ve korkunç bir kaza, gezegenin yarısını kasıp kavuran bir nanit vebası olan "Giga"yı doğurdu.
 
-Bir paralı asker pilotu olun, makinenizi Illal'ın tehlikelerine karşı koyun, yalanın ardındaki gerçeğe ulaşmak için şöhret, servet ve kaynaklar kazanın.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Oynaması Ücretsiz Nişancı Hawken Reborn PC aksiyon
Yarış Oyunu Smurfs Kart, 22 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkıyor Last Labyrinth: Lucidity Lost, Switch için 24 Mayıs'ta Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız