Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Last Day of June Epic Games Store'da Ücretsiz

 
Macera bulmaca oyunu Last Day of June Epic Games Store kullanıcıları için kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

Her zaman olduğu gibi ilgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunu ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla bilgisayarına indirebilir. Oyun 4 Temmuz'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz oyun sizde kalacak.
 
Bir sonraki ücretsiz oyun da belli oldu. Overcooked 4 - 11 Temmuz tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz indirilebilir olacak.

Last Day of June'un tanıtım yazısı ve fragmanı:
 

En sevdikleri yere büyüleyici bir turla başlayan o günde Carl ve June'a katılın; günü – ve June'un hayatını – kurtaracak olaylar silsilesinin kilidini açmaya çalışırken bu sinematik deneyimde kendinize şu soruyu sormak zorunda kalacaksınız: "Sevdiğim kişiyi kurtarmak için ne yapardım?"
 
Last Day of June, yıldız oyun geliştiricileri ekibinden aşk ve kayıp hakkında interaktif bir masal.
 
Sevgi ve kaybetmeye dair etkileşimli bir öykü olan Last Day of June, takdir toplayan yönetmen Massimo Guarini (Murasaki Baby, Shadows of the Damned) ile ödüllü müziysen ve müzik yapımcısı Steven Wilson da dahil olmak üzere tamamı yıldızlardan oluşan bir ekibin elinden, yazar/yönetmen/animatör Jess Cope'un (“Frankenweenie”nin animatörü, Metallica’nın “Here Comes Revenge” video klibinin yönetmeni) da işbirliğiyle çıktı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store Last Day of June rpg rol yapma oyunu ryo bağımsız oyun
Beyond: Two Souls PC Demosu Çıktı Sony Pictures ve Hivemind Live-Action Final Fantasy XIV Televizyon Dizisini Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Last Day of June
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız