Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony Pictures ve Hivemind Live-Action Final Fantasy XIV Televizyon Dizisini Duyurdu

 
Sony Pictures Television ile Amazon'un The Expanse ve Netflix'in The Witcher dizileri arkasındaki prodüksiyon şirketi Hivemind Entertainment, live-action Final Fantasy XIV televizyon dizisini duyurdu.
 
Dizi Eorzea'nın fantastik dünyasında geçen orijinal bir hikayeyi anlatacak.
 
Yayınlanacağını tarih, nerede yayınlanacağı ve yönetmen / oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı.
 
Sony Pictures Television eş başkanı Chris Parnell: "Final Fantasy XIV ve Eorzea oyunun hayranları ve yeni gelenler için Final Fantasy'ye mükemmel bir giriş olacak. Dizi, oyundaki mitleri böylesine sonsuz büyüleyici bir fenomen haline getiren tüm unsurları kucaklayacak ve bir bütün halinde toplayacak. Eorzea'nın tüm ikonik karakterlerini (hayranların favorileri Cid ve Chocobo dahil), ortamlarını ve konseptlerini televizyon izleyicileri için canlandırmak büyük bir onur olacak." 
 
Hivemind Entertainment eş kurucusu ve eş başkanı Jason Brown: "Televizyon, Final Fantasy'nin olağanüstü derinliğini, sofistike temalarını, eşsiz hayal gücünü ve eşsiz karakterlerini yansıtmak için ideal bir ortam. Bu serinin ve dünyadaki milyonlarca hayranının olağanüstü mirasını onurlandırmak için dünyanın dört bir yanından sanatçıları bir araya getirerek hiç yorulmaksızın çalışıyoruz." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Last Day of June Epic Games Store'da Ücretsiz Fantasy Strike 25 Temmuz'da PS4, Switch ve PC için Çıkacak

simbolmina

2.7.2019 16:23:36

0
Live action değil de anime yapsalardı keşke. Bu güne kadar güzel live action görmedim diyebilirim. Dizi olup bir de uzun olacağı var sayılırsa konuyla ilgilenip prodüksiyonu beğenmeyenler için (misal ben) büyük kayıp olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız